EXATLON. Razboinicul Ionut, poreclit “Jaguarul”, este de neoprit! Desi a suferit o accidentare grava, Ionut nu renunta la competitie: “Eu daca as putea sa intru intr-un picior, in concurs, as intra!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 apr 2018, 12:51
video Foto(4)

Ieri a fost una dintre cele mai importante zile ale saptamanii de la Exatlon, cand cele doua echipe, Faimosii si Razboinicii, au luptat pentru protectie si casa.

Lupta dintre cele doua echipe a fost si mai inversunata, mai ales ca cei care aveau sa piarda competitia, urmau sa se desparta de inca un membru al echipei lor, in cadrul Arena Exatlon.
Dupa o lupta extrem de tensionata, in care scorul a fost foarte strans intre cele doua echipe, Faimosii si-au adjudecat dubla victorie, castigand cu 10-8 impotriva adversarilor, si castigand, astfel, casa si imunitate in fata eliminarilor.

 

Nu la fel de bine le-a  mers Razboinicilor care, la finalul competitiei, au avut parte de inca o “pierdere”, manifestata prin accidentarea lui Ionut, poreclit “Jaguarul”. Acesta a acuzat dureri grave in zona genunchiului stang, imediat dupa terminarea probei decisive a competitiei.
“Accidentarea lui Ionut este una absolut veridica si grava. (…) De multe ori, din dorinta de a castiga o secunda in plus in fata adversarului, din disperarea aia, el (Ionut – n.r.)
nu gandeste, se duce cu capul inainte. (…) Am ramas cinci, cei mai buni! N-am cum sa-l avertizez, pe Ionut … El stie clar ce are de facut!”, a spus Alexandru de la Razboinici.
Desi accidentat grav, Ionut nu se dezminte, dand dovada de un caracter puternic, demn de un adevarat razboinic, asa cum a demonstrat de nenumarate ori, pe parcursul competitiei.

“Eu daca as putea sa intru intr-un picior, in concurs, as intra, ca sa arat ca pot, sa le arat celor din echipa adversa ca pot juca si intr-un picior!”, a spus Ionut.

Asadar, daca in echipa Faimosilor va fi liniste, dupa ce saptamana trecuta acestia au suferit in urma eliminarii Dianei Bulimar, iata ca de data aceasta Razboinicii sunt nevoiti, in urma pierderii competitiei, sa mai renunte la un membru al echipei lor.  

Telespectatorii vor afla in editia de astazi, difuzata la ora 19:45, la Kanal D, cine dintre cei trei nominalizati, din echipa Razboinicilor, Alina, Stefan sau Roxana, va parasi competitia.
Fanii si-au putut sutine aseara favoritul, votand timp de o ora concurentul care sa ramana in concursul care le poate aduce 100.000 de Euro.
Nu ratati cea mai tare competitie sportiva, “Exatlon”, de sambata pana miercuri, de la 19:45, la Kanal D.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.