Exatlon Romania a fost castigat de o femeie! Beatrice Olaru si-a adjudecat mult ravnitul trofeu Exatlon si premiul de 100 000 de Euro!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 dec 2018, 12:33
Foto(10)

Finala Exatlon a pozitionat statia pe primul loc in preferintele publicului din intreaga tara! Peste doua milioane de fani ai show-ului au urmarit deznodamantul plin de tensiune al reality-ului

Finala plina de dramatism, aseara, la Exatlon, in urma careia Beatrice Olaru a castigat trofeul Exatlon si premiul de 100 000 de Euro. Dupa aproape patru luni de concurs in Republica Dominicana, dupa confruntarea cu trasee extrem de dificile, presiunea probelor, adaptarea in mijlocul echipelor, a venit momentul departajarilor finale.  

 

 

Cea mai buna fata din concurs si cel mai bun baiat de la Exatlon au fost alesi in urma a doua semifinale extrem de intense.

In cea feminina, s-au confruntat  Beatrice Olaru si Corina Petrut, Beatrice inscriindu-se in finala, dupa un meci extrem de emotionant intre doua coechipiere si foarte bune prietene. Semifinala masculina a aruncat in duel „frate contra frate”, Iulian si Alin luptand pana la ultimele puteri pe un traseu care i-a facut sa se prabusesca, la propriu, de epuizare. Mai mult decat efortul fizic, cel psihic a parut sa ii macine pe cei doi tineri atat de dornici sa castige Marea Finala Exatlon.
Alin si-a depasit adversarul, in ciuda accidentarii grave cu care s-a confruntat in trecut si a interdictiei primite de la medici de a intra pe traseu. 

 

 

Doi Razboinici extraordinari, adevarati eroi la Exatlon, Beatrice Olaru si Alin Andronic, au dat aseara ultima batalie, intr-o tensiune extrema. Cei doi finalisti au ales  cate doua trasee, fiecare dintre ei concurand contracronometru.

Timpii la care s-au raportat rezultatele au fost pentru Beatrice, media obtinuta pe acel traseu de fete, iar pentru Alin, media obtinuta de baieti pe respectivul traseu. 

 „Cu cat Alin coboara mai mult sub media la masculin, o va forta pe Beatrice sa aiba un timp si mai bun. Daca Alin este sub media la masculin, cresc sansele lui Betty de a obtine un timp care poate fi chiar si peste media feminina”, a explicat Cosmin Cernat continuarea jocului.  

Daca la primul traseu, cel ales de Alin, castigatoare a iesit Beatrice, in cel de-al doilea, ales de aceasta, Alin parea sa domine. Supriza uriasa a concursului a fost abandonul lui Alin, dupa momentul in care a fost egalat de Beatrice cu scorul de 2-2. In urma abandonului, tanara razboinica a fost declarata castigatoare cu 3 – 2 in cea de-a doua runda, scorul final devenind astfel 2-0 in favoarea lui Beatrice. 

 

 

„Stiu ca am muncit foarte mult si  ca mi-am dorit sa evoluez, am fost atat de recunoscatoare pentru sansa de a fi aici la Exatlon, incat nu am avut cum sa nu muncesc si sa nu fructific. N-am visat la trofeu, dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi, cand vin pe traseu, sa fiu cea mai buna.

Am muncit si asa s-a construit aceasta evolutie a mea”, a spus, extrem de emotionata, Beatrice Olaru dupa obtinerea trofeului. 

Beatrice Olaru a fost o jucatoare extrem de puternica, o concurenta care si-a depasit cu adevarat limitele si a suprins, in evolutia ei, cu reveniri spectaculoase. Chiar daca s-a confruntat la inceputul concursului cu teama de apa, cu atacuri de panica, Beatrice a gasit resursele sa mearga mai departe si sa faca performanta.   

 

„Nu stiu daca sunt foarte multe de spus. Eu cred ca am aratat aici de ce am venit, am venit sa lupt pe trase, am venit sa incerc sa dau oamenilor tot ce am eu mai bun. Betty este pentru mine o persoana de la care am invatat multe, este o persoana cu un caracter deosebit, o femeie foarte puternica, isi merita locul si merita acest premiu ”, a declarat Alin la ceremonia de la finalul acestui joc.  

 

 

Finala „Exatlon” nu a fost lipsita de momente menite sa detensioneze atmosfera, au fost rememorate cele mai interesante momente, cele mai amuzante si totul a culminat cu un duel de poveste, cel al antrenorilor. Giani Kirita si Ionut Sugacevshi au primit aplauzele cuvenite cu un moment exceptional care le-a amintit telespectatorilor de concurentii primului sezon „Exatlon”. 

Finala Exatlon a pozitionat Kanal D pe primul loc in preferintele publicului din intreaga tara, statia inregistrand 8,8% Rating si 19,2% cota de piata, pe targetul National, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, si 6,8% Rating, cu 15,1% cota de piatala nivelul publicului de la orase. Procentul de 6,1% Rating si 16,0% cota de piata au clasat statia pe locul doi la nivelul publicului Comercial (tabele cu audiente mai jos). 

 

 

1.557.000 de telespectatori din intreaga tara au urmarit finala Exatlon, minutul de aur, 20:50, adunand in fata micilor ecrane  2.141.000 de fani ai reality-ului devenit un adevarat fenomen; era momentul in care Alin o imbratisa pe Beatrice si o felicita pentru intrarea ei in finala.   

 

 

 

Source: Kantar Media Romania

Date: 16.12.2018