EXATLON ROMANIA COLUMBIA, Cine a castigat meciul Romania Columbia de la Exatlon

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 mai 2018, 23:51

Kanal D a difuzat, vineri seara, intr-o editie speciala, MECIUL INTERNATIONAL ROMANIA COLUMBIA de la EXATLON. Iata cine a castigat meciul Romania Columbia.

Cine a castigat meciul Romania Columbia de la Exatlon

Romania a intalnit Columbia, vineri seara, in ultimul meci international al jucatorilor romania inaintea marii finale de miercuri. Desi erau coplesiti numeric, columbienii fiind 20 in concurs, dar cu experienta si rezistenta de partea lor, romanii au reusit sa isi adjudece victoria cu scorul de 10-8, dupa ce si-au dominat adversarii pe traseu, inainte de a junge la obstacolul final.

Cine a castigat meciul Romania Columbia de la Exatlon

Ionut de la echipa Razboinicii a adus victoria in meciul Romania Columbia de la Exatlon, romanul castigand fara drept de apel in fata jucatorului Columbiei, care nu a apucat nici macar sa ridice atinga mingiile de la ultimul obstacol al traseului.

Echipa Romaniei a castigat o masa la restaurant iar concurentii se pregatesc pentru meciurile eliminatorii din zilele urmatoare.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de miercuri din „Casa iubirii”, Bogdan a chemat-o pe Denisa în camera roșie. Acolo, el i-a explicat că nu pot avea ceva mai mult, decât o relație de prietenie, iar fata a răbufnit.