EXATLON. Sapte contra patru. Lupta pentru locul in casa se va da in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D!

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 apr 2018, 16:50

A fost un show total aseara la “Exatlon”, cand cele doua echipe s-au duelat pentru premiul pus in joc, mancarea atat de necesara sportivilor, care au luptat pana la epuizare.

Prima proba din competitie a fost castigata fara drept de apel de cei patru Razboinici, puncte importante au fost adjudecate de Ionut care nu s-a menajat deloc, in ciuda faptului ca era accidentat.

In aceasta seara, de la 19:45, Faimosii si Razboinicii isi vor disputa locul in casa. Scene dramatice se vor derula, in momentul in care Ionut intra pe traseu, in duel cu adversarul, si sufera o noua accidentare.

Dupa trei luni la “Exatlon”, in care fiecare concurent a dovedit ca este puternic si motivat sa ramana in competitie, au mai ramas cei mai valorosi, in goana dupa marele premiu de 100.000 de Euro.  Desi din punct de vedere numeric, Razboinicii se afla in inferioritate, cei patru concurenti lupta cu stoicism impotriva celor sapte Faimosi, pentru a ramane in casa, dar si pentru a-si pastra imunitatea in fata eliminarilor. 

 

Taguri: