EXATLON. Se clatina prietenia dintre Stefan si Alex? Reprosurile si observatiile lui Alex l-au afectat pana la lacrimi pe Stefan! Iata cum au reactionat cei doi razboinici dupa pierderea casei si a excusiei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2018, 12:25

Dupa pierderea bataliei pentru casa si excursie, Stefan si Alex au avut o discutie serioasa pentru a evalua situatia echipei lor.

In batalia pentru casa, desfasurata seara trecuta la Exatlon, Faimosii au fost cei care au triumfat si au beneficiat de revenirea in casa, dar si de excursia la Punta Cana. Pe de alta parte, Razboinici au digerat cu greu infrangerea dureroasa, mai ales pentru faptul ca au pierdut casa si s-au vazut din nou nevoiti sa se intoarca la cotet.
Cel mai afectat de situatia in care a ajuns echipa sa a fost de departe Stefan, care s-a simtit vinovat de faptul ca nu a reusit sa castige punctele care i-ar fi condus spre victorie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.