EXATLON Statele Unite: cine este Jimmy Lewin, musculosul de care se teme toata lumea si care ar putea fi adversarul Romaniei in meciurile internationale

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 21:35

Competitia EXATLON Statele Unite este apriga iar in concurs sunt implicate nume mari, cu care Romania s-ar putea confrunta in cadrul unui meci international.

Proaspat venit in echipa Razboinicilor este Jimmy Lewin, unul dintre cei mai cunoscuti antrenori de fitness la nivel mondial. Jimmy Lewin a parasit in 1997 Suedia cu gandul de a calatori, insa in acel moment nu s-a gandit niciodata ca nu se va mai intoarce inapoi in tara natala.

A locuit pe rand in Italia, india, Thailanda, Grecia, Cipru, Turcia si Spania iar in final a ajuns in Venezuela unde a cunoscut-o pe actuala lui sotie, celebra Michelle Lewin.

Jimmy Lewin a inceput initial sa mearga la sala pentru a compensa stilul de viata nesanatos pe care il avea: petrecea foarte des si consuma bauturi alcoolice.

A prins insa microbul fitness-ului iar in decurs de cativa ani a ajuns sa fie unul dintre cei mai cunoscuti antrenori pe plan mondial.

 

A post shared by Jimmy Lewin (@jimmy_lewin) on

 

 

A post shared by Jimmy Lewin (@jimmy_lewin) on

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.