Exatlon via Otopeni! Anda Adam, revedere emotionanta cu micuta Evelin si cu sotul ei! Iata cum au reactionat cei trei cand s-au reintalnit la aeroport!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2018, 14:20

Anda Adam a uitat de durerile fizice cand si-a revazut familia si a sarit din scaunul cu rotile pentru a-i imbratisa.

Vizibil emotionata, Anda Adam a sarit din scaunul cu rotile, uitand de durerile de genunchi si si-a imbratisat cu dragoste nemarginita fiica si sotul, care o asteptau nerabdatori la aeroport.
Anda Adam, prima concurenta eliminata din Echipa Faimosilor a fost impresionata si de prezenta catorva fani care au intampinat-o si au incurajat-o, avand doar cuvinte frumoase la adresa ei si felicitand-o pentru prestatia din cadrul Exatlon.
"Imi pare rau ca am parasit competitia, am sentimentul ca nu am terminat ceea ce am inceput! In acelasi timp, mi-a fost foarte greu sa stau atat de mult timp departe de familia

mea! Mi-a fost foarte dor de Evelin! In fiecare seara ma culcam cu imaginea fetitei mele in gand!", a declarat cu lacrimi in ochi Anda Adam.

Artista a recunsocut ca traieste sentimente contradictorii deoarece pe de o parte ii pare rau ca pentru ea competitia Exatlon s-a incheiat atat de devreme, iar pe de alta parte este fericita ca a revenit alaturi de familia sa careia i-a dus dorul in Republica Dominicana.

"Ai o sansa sa castigi daca stai foarte bine psihic, trebuie sa fii puternic mental pentru ca este o competitie care iti testeaza foarte mult limitele. Fara acest atuu nu poti duce la bun sfarsit probele. Succesul echipei noastre se datoreaza faptului ca am fost si suntem uniti, in Republica Dominicana ne-am apropiat unii de ceilalti si am trecut mai usor peste neajunsuri.

Chiar si dorul de casa a fost mai usor de suportat pentru ca eram ca o familie", a adaugat Anda.

Sorin, sotul Andei Adam si-a stapanit cu greu lacrimile si a imbratisat-o de multe ori, sarutand-o cu dragoste. Acesta a recunoscut ca i-a fost foarte greu in toata perioada in care Anda  fost departe si i-a dus dorul enorm alaturi de fetita lor, Evelin.

"Pentru mine aceasta perioada a fost grea, am fost foarte stresat pentru ca m-am ocupat pentru prima data singur de Evelin. Mi-a lipsit compania Andei, am fost despartiti doar doua zile de cand suntem impreuna si acum a fost o perioada foarte lunga. Simteam nevoia sa ne sfatuim. Si cea mica i-a simtit lipsa, incepuse sa-i fie dor. Odata a strigat-o la geam o jumatate de ora, dupa ce a vazut-o in emisiune.

Incepuse sa-i asculte muzica pe tableta zilnic", a spus Sorin.

 

Taguri: