EXATLON. Victorie pentru Razboinici, dupa un meci spectaculos! Tabara albastra a castigat Special Adventure Game, la stafeta mixta!

Autor: Daniela Iliuta

Timid, dar sigur, echipa Razboinicilor pare sa-si revina, si sa fi identificat strategia care sa le aduca victoria, in fata Faimosilor.

Dupa un meci spectaculos, la stafeta mixta, echipa albastra a castigat, cu scorul de 10-9, jocul special de aventura, impotriva adversarilor. Punctul decisiv al victoriei a fost adus de Gabriel Nedelcu. Razboinicii au avut parte de o surpriza de proportii, in momentul alegerii uneia dintre stelutele cu premii. Nicoleta Lunca a fost cea care a ales, in numele echipei, si nu mica le-a fost bucuria cand au vazut ca vor merge in “Monkey Jungle”, o mica rezervatie in care diferite specii de maimute traiesc, in buna comuniune, cu oamenii. 

Distractia a fost la ea acasa printre Razboinici care au interactionat cu micile primate, le-au hranit si au invatat cate ceva despre habitatul lor.  Maimutele-veverita si maimutele capucin i-au cucerit definitiv pe atletii "Exatlon".

“Va fi o amintire foarte frumoasa si o experienta foarte placuta, de aici, din Republica Dominicana. Sper sa mai avem momente ca acestea, pentru ca atunci cand suntem relaxati, suntem mult mai fericiti, mult mai calmi”,

a spus Nicoleta Lunca, handbalista care, la finalul excursiei, a plecat din parc cu un suvenir inedit, un cap mascota de maimuta.

In tabara Faimosiilor, atmosfera a fost una destul de incarcata, s-au analizat jocurile si membrii echipei rosii au declarat ca se vor antrena in continuare, pentru a fi mai bine pregatiti in urmatoarele confruntari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Incepand de acum inainte, eu zic ca <Exatlonul> trece la un alt nivel, pe o alta scara, unde fractiunile de secunda o sa ne <coste>.  Atletii au evoluat atat de mult incat fiecare greseala pe traseu, fiecare ratare la final ne vor costa un punct, sau chiar o infrangere. Trebuie sa ne antrenam mult mai mult si trebuie sa ne focusam mult mai mult pentru jocurile viitoare” a

declarat Ion Surdu.

Nu ratati confruntarea echipelor, in jocul de protectie, din aceasta seara, de la ora 20.00, intr-o noua editie "Exatlon”, la Kanal D.  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.