Exclusiv! "A fost socata să mă vadă așa. Plângeam din orice, eram supărată, am simțit că am depresie!" Berna, transformare totală după ce s-a cuplat cu iubitul tinerel

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 sep 2023, 03:50

Berna s-a schimbat total de cand este intr-o relatie

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a trecut printr-o perioada foarte grea inainte sa il cunoasca pe Vadim, actualul ei iubit.

Berna s-a transformat total de când s-a mutat cu iubitul ei la Brașov, acolo unde își trăiește viață liniștită, departe de Capitala alaturi de familia lui Vădim. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei traversează cea mai frumoasa perioada din viață ei. Mai mult decât atât, Berna își dorește să devina sotie cu acte în regula și mămică cât mai repede. Însă, înainte de a-l cunoaște pe Vădim, Berna nu se afla în cea mai buna perioada din viața ei.

"Sunt mult mai calculata, mai calma. Bianca nu m-a mai văzut de la ziua ei. Mi-a zis că sunt mult mai frumoasa, mai liniștită. Ea a fost socata să mă vadă așa. Eram mult mai agitata, îmi făceam gânduri negre. Plângeam din orice.Păream puternica, însă în sufletul meu îmi era greu. Eu am simțit că am trăit și o depresie puternica.

Acum am realizat cât de frumoasa e viață și cât contează să te înțelegi cu partenerul tău. Noi doi comunicam perfect."

Philip Albu e deja istorie pentru Berna care și-a refăcut viață cu un tânăr fotbalist în vârstă de 19 ani cu care s-a și mutat în urma cu câteva luni la Brașov. Cei doi se înțeleg de minune și chiar se pare că se îndreaptă cu pasi repezi spre o relația și mai serioasa deoarece Berna deja așteaptă să fie ceruta în căsătorie de iubitul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Berna abia asteapta sa fie ceruta in casatorie de iubitul ei

Citește și: Exclusiv! Primele imagini cu Berna din apartamentul în care s-a mutat cu iubitul ei. Blondina locuiește la Brașov

Plecata pentru câteva zile la București să își onoreze contractele, Bernei i s-a făcut nespus de dor de iubitul ei de care a dormit despărțită peste noapte: "Mi-e atât de greu, m-au obișnuit cu el, în viață mea nu am simțit așa, aștept să mă ceara de sotie, vă zic foarte sincer, a dezvaluit Berna pentru wownews. Eu îl zăpăcesc zilnic și îi zic să mă ceara de sotie să îi fac un copil.

Îmi zice, Doamne, iubire, dar chiar așa de mult? Eu zic că el este iubirea mea adevărată. L-am cunoscut printr-un prieten comun, dar mai bine ne-am cunoscut pe Instagram. Mereu mi-a plăcut Instagram-ul și acolo ne-am apropiat foarte mult. Eu am făcut primul pas."

 

 

Taguri: