EXCLUSIV - Adelina Pestritu vrea sa-si faca o noua operatie estetica. Afla ce vrea sa modifice!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:38

Adelina Pestritu prezentatorea emisiunii "D-Paparazzi" si confidenta concurentelor reality-show-ului "Mireasa 90-60-90" a acordat un interviu in exclusivitate pentru site-ul www.kanald.ro.

Aceasta a dezvaluit ce operatii estetice mai are de gand sa-si faca si ce sfaturi le da celor care intentioneaza sa recurga la astfel de interventii chirurgicale. Emisiunea “ Mireasa 90 60 90 ” incepe sambata, 21 aprilie, de la 20.30, la Kanal D.

1. Ce operatii estetice ti-ai facut pana in momentul de fata?

Am o singura interventie chirurgicala, la nas.

 

2. Ce operatii estetice ti-ai face?

Dupa ce o sa devin mamica, mi-as dori sa-mi fac o marire de sani, atat. Operatiile estetice isi au rostul in cazul in care chiar ai nevoie de ele. Din nefericire, sunt foarte multe tinere in ziua de azi care recurg la astfel de interventii cu prea mare usurinta doar pentru a intra in randul femeilor “tunate” si pentru a arata ca niste papusi din plastic.

 

3. Nu mai este niciun secret faptul ca ti-ai facut o interventie chirurgicala la nas. Cum a fost recuperarea si ce sfaturi le dai celor care au de gand sa-si faca o asemenea operatie.

A fost cumplit, am trecut printr-o multitudine de stari ciudate, de la atacuri de panica pana la nesiguranta ca acea zona o sa arate ok dupa operatie.

Mi-am facut multe griji, perioada prin care am trecut fiind extrem de grea, insa rezultatul ma bucura si estetic, dar si din punct de vedere medical.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

4.

Silicoane ti-ai pune? Cand consideri ca este momentul potrivit ca o femeie sa-si mareasca sau corecteze sanii?

Da, mi-as mari bustul. Din punctul meu de vedere o operatie de marire a sanilor ar fi ideala dupa nastere. Cel putin, eu asa mi-as dori. Cand vine vorba de tot ce are legatura cu un spital sunt extrem de speriata, ezit foarte mult si de cele mai multe ori ajung acolo doar in cazuri de urgenta maxima, asa ca dorinta mea va ramane, cu siguranta, doar un vis.

 

5. Un exemplu de vedeta autohtona si una internationala, care si-au facut operatii estetice, iar rezultatele au fost pozitive si inca doua exemple, insa de aceasta data cu rezultate negative/dizgratioase.

Pozitive: Megan Fox si Iulia Vantur

Negative: O femeie face foarte multe sacrificii pentru a avea trupul perfect.

Imi pare rau, dar nu am cum sa nominalizez, desi poate alegerea lor nu a fost cea mai fericita.

 

6. Care ti se pare cea mai dificila operatie estetica si de ce?

Am inteles ca liposuctia este o interventie cu o recuperare foarte dificila si dureroasa.

Pe Adelina Pestritu o poti vedea in fiecare duminica la “ D-Paparazzi ”, de la ora 19:45si nu uita ca reality show-ul “ Mireasa 90 60 90 ” va incepe sambata, 21 aprilie, de la ora 20:30!