EXCLUSIV! Adriana Bahmuteanu a dezvaluit motivul scandalului dintre ea si Silviu Prigoana VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:09

Cand tocmai se anunta o vara linistita, fara prea multe evenimente mondene importante, explodeaza bomba in presa tabloida!

Silviu Prigoana si-a dat in judecata sotia si cere prin ordonanta sa-i fie lui incredintati cei doi minori de 5 ani si respectiv 2 ani. Pentru a evita aceasta nebunie Adriana Bahmuteanu a ales sa se retraga impreuna cu micutii la o pensiune de langa Bucuresti. Vedeta TV a declarat ca nu stie de la ce a pornit totul. “ Probabil erau niste nemultumiri mai vechi, discutii si cred ca se puteau rezolva si altfel nu asa ”, a declarat Adriana Bahmuteanu.
Aproape orice discutie se incheia cu o cearta. Fie ca era vorba despre frigul din casa sau de modul in care isi fac treaba menajerele, totul se transforma intr-un scandal.

Pe 7 august Silviu Prigoana a mers la Tribunal sa o dea in judeacata pe Adriana. Motivul?! Vrea sa-i creasca el pe copii. Toate momentele frumoase dintre cei doi soti au fost parca sterse cu buretele. Nu a ramas decat tensiune, nervi intinsi la maximum si un posibil proces in toamna.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.