EXCLUSIV! Alex Velea, DECLARATII IN PREMIERA dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. Ce va face FAIMOSUL cu banii imediat ce va ajunge in tara

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 iul 2021, 09:56
Alex Velea, declaratii exclusive despre Zanni dupa ce a castigat Survivor Romania 2021

Alex Velea, "tatal adoptiv" al lui Zanni a facut cateva declaratii exclusive pentru kanald.ro despre castigatorul Survivor Romania 2021.

Zanni si-a adjudecat TROFEUL Survivor Romania 2021 si Premiul de 250 000 de lei intr-o ceremonie epica prezentata si moderata de Daniel Pavel care a tinut toata audienta in suspans pana cand a anuntat castigatorul celei mai urmarite competitii televizate. Zanni a trait un amalgam de emotii, insa a recunoscut ca se astepta cumva la acest deznodamant.

Alex Velea despre Zanni, castigatorul Survivor Romania 2021:" cred ca este o "razbunare" pentru toata perioada nearga pe care a trait-o in copilarie  

Citeste si: Ana Porgras, declaratie emotionanta dupa ce Zanni a castigat Survivor Romania 2021. REACTIA Faimosului cand a auzit-o!

" Am vrut să îmi dau ultima suflare pe traseu. Am câștigat primul joc, am simțit că sunt greu de învins. După am intrat cu Andrei la al doilea joc, eram rupt, transpiram stând pe banca, acum că s-a terminat jocul pot să mă victimizez.

Am la dureri de mă sparge. Piciorul drept este intact, dar stângul mă doare de mă sparge. Niciodată nu am spus că sunt accidentat, doctorul mi-a spus că o să am dureri mai mari dacă nu îl ascult. 
Medicul mi-a dat tratament, dar nu am luat absolut nimic din ce mi-a dat pentru că am avut încredere că mă vindec singur. Mulți mi-au spus că am un corp dezordoat, dar corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu.
Mă bucur că l-am julit pe Marius, dar îl respect enorm. Sunt dezamăgit că nu am luat acel colan, dar amândoi sunt demni de ce s-a întâmplat pe traseu. Mă bucur că au venit toți să ne susțină, mă astepam că mulți să nu vină, credeam că orgoliul este prea mare, unii se cred prea vedete și nu vor veni, dar uite că a venit și Irisha”, 
a spus Zanni în consiliu, înainte să afle decizia publicului.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Zanni a fost sustinut in Republica Dominicana atat de fosti Faimosi din echipa, dar si acasa de parintii adoptivi ai cantaretului, Alex Velea si baietii care fac parte din Golden Boy Society cat si de Antonia si baietii cuplului. Dupa ce Daniel Pavel a anuntat ca Zanni a castigat Survivor Romania 2021, Alex Velea a facut si prima declaratie despre succesul Faimosului la Survivor Romania 202. 

 

 

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni este castigatorul sezonului doi al competitiei:" Am vrut să îmi dau ultima suflare pe traseu"  

Sunt foarte fericit, mi-au curs lacrimi de bucurie, de fericire. Sunt foarte mandru de tine, Zanni, te felicit pentru tot ce ai facut pe tot parcursul acestei competitii.

Meritai sa castigi acest TROFEU. Cu totii ne-am bucurat. A fost un mix de sentimente. Cu toti ne-am dorit, am avut emotii mari. Le multumi celor de acasa care l-au votat si l-au sustinut. Sunt convins ca acest este abia inceputul unei cariere de succes. Baiatul este foarte talentat, are un caracter aparte, s-a dovedit a fi un sportiv extraodinar si cred ca este o "razbunare" pentru toata perioada nearga pe care a trait-o in copilarie. A aratat tot ce poate in competitia asta. Mi-au transpirat palmele, a fost ca la examene. Era un examen al vietii ce se vedea pe scaun acolo, fara indoiala. Avem multe surprize pentru el si muzicale si prietenesti. O sa aiba parte de toata dragostea noastra pentru ca sunt convins ca i-a lipsit treaba asta. Noi suntem familia lui, familia pe care si-a dorit-o si nu a avut-o. Zanni este un campion.  Atunci cand a aflat ca o sa participe, noi ne-am incurajat. Noi am crezut ca o sacastige, l-a ajutat sa porneasca cu acest gand. Toata viata ta a fost o competitie.A fost quintesenta vietii lui. Are aceleasi kiligrame, a fost un personaj, a fost foarte real, si-a exprimat sentimentele, poate n-a folosit acelasi filtru pe care unii oameni si-ar fi dorit sa il faca. Spune lucrurile in fata, de asta noi il iubim atat de mult. O sa isi cumpere o casa. In urmatoarele saptamani o sa ste la mine. Nu mai poate sta la caminul acela de nefamilisti si nu si-a mai luat nici chiria. A plecat cu gandul ca va sta cateva luni. O sa stea la mine cateva saptamani pana vom gasi casa pe care si-o doreste."

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.