EXCLUSIV! Alexandra Dinu, INDRAGOSTITA? "E o persoana minunata si foarte importanta in viata mea"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:25

Alexandra Dinu a devenit un adevarat star in Italia.

Fosta sotie a lui Adrian Mutu a acordat un interviu in exclusivitate emisiunii" WOWbiz". Frumoasa romanca a facut furori in Italia odata cu serialul "Rossa San Valentino" in care interpreteaza rolul principal.

Rolul Laurei, personajul principal din acest serial, a propulsat-o pe Alexandra Dinu. Mai ales ca personajul ei are scene amoroase intense cu personajul principal al rolului masculin, actorul Luca Bastianelo.

Paparazzi din Italia i-au surprins, insa, pe cei doi actori din rolurile principale in ipostaze tandre si in afara platourilor de filmare.
" L-am descoperit pe Luca si in afara platourilor de filmare. E o persoana minunata si foarte importanta in viata mea", a declarat Alexandra Dinu.

" Cu Luca am creat o legatura profesionala extraordinara, ne-am inteles foarte bine si n-am apucat sa ne descoperim unul pe celalat. L-am descoperit si in afara platourilor de filmare, este o persoana foarte speciala pentru mine, il descopar zi de zi.
Intotdeauna am fost o femeie fericita si privesc viata cu optimism indiferent de ce ni s-ar intampla.

Sunt impacata cu alegerile pe care le-am facut si cu ce mi-a oferit viata. Teoretic nu cred in dragoste la prima vedere pentru ca o persoana trebuie descoperita in timp, asa ajungi sa cunosti o persoana
", a adaugat Alexandra Dinu.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/alex-dinu-2c71bc73e310c519729d7f8248a75e23.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.