Exclusiv! Alexia Eram a vorbit despre nunta cu Mario Fresh: "Daca am avea alte percepții, nu am mai fi împreună!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 sep 2023, 01:30

Unde isi va petrece Sarbatorile Alexia Eram

Sursa: Instagram

Alexia Eram si Mario Fresh formeaza unul dintre cele frumoase cupluri din showbiz-ul autohton si nu evita sa vorbeasca despre relatia lor.

Alexia a fost foarte deschisa atunci când a vorbit pentru wownews despre subiectul căsnicie și despre relația ei cu Mario Fresh. Fiica celei mai cunoscute prezentatoare TV din Romania nu este deloc deranjata de întrebările despre acest subiect, ba considera că asta îi este și îndatorirea, adică să răspundă la ele din moment ce este persoana publica și activează în domeniu. Influencerul în vârstă de 22 de ani are planuri mari pentru aceasta perioada a Sărbătorilor și vă petrece alaturi de familie așa cum se obișnuiește de Crăciun, iar de Revelion vă merge cu iubitul ei să îl șustină

în concerte. Pentru cei doi, pauza de relaxare urmează după aceasta perioada când vor pleca undeva într-o destinație tropicala.

Alexia Eram: "Sunt foarte multe titluri care mă afectează"

Citește și: Ce surpriză frumoasă i-a făcut Mario Fresh iubitei lui! Alexia Eram, emoționată până peste cap: „Te iubesc”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu mă deranjează, este normal să fiu întrebată, da, am 22 de ani, nu stiu de ce sunt întrebată, dar sunt foarte multe titluri care mă afectează, însă nu bag în seama pentru că asta este job-ul meu. Da, am 22 de ani, evident, fiecare face ce vrea, puteți face copii, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani...așa gândește și Mario pentru că daca am avea alte percepții, nu am mai fi împreună."

Însă, cu siguranță, așa cum spune și Alexia, nu exista nimic în relația lor care să îi facă să se certe grav, poate cele mai multe discuții în contradictoriu sau mici ciondăneli apar datorita faptului că Alexia este perfecționistă și îi place să aibă un program foarte bine stabilit fata de iubitul ei care este opusul ei.

Care este secretul relatiei dintre Mario Fresh si Alexia Eram

"El este mai visător, vedem, facem aia...e mai spontan, eu sunt mai cu programul foarte strict. Ne înțelegem foarte bine, totuși, avem multe lucruri în comun, spunem lucruri în același timp. Depinde de noi să nu se stingă acea sclipire, nu este o rețetă, a dezvaluit Alexia Eram.