Exclusiv! Alin are îndoieli în privința Biancăi? Ce spune fostul concurent despre iubita lui încă aflată în Casa Iubirii: "Va rămâne de văzut când va ieși!"

Author: Alice Popescu

Mai sunt doar cateva zile pana la Marea Finala de pe 15 ianuarie cand show-ul matrimonial Casa Iubirii isi va desemna castigatorii.

Alin, iubitul Biancai de la Casa Iubirii a fost eliminat în urma cu câteva săptămâni și își așteaptă cu sufletul la gura iubita. Daca ajunge sau nu în Marea Finala, pe Alin nu îl interesează, ci mai mult își dorește să fie alaturi de ea deoarece vrea să își continue povestea de iubire și dincolo de show-ul matrimonial. A părăsit competiția matrimoniala cu sufletul destul de zdrobit având în vedere că a lașat-o singura pe Bianca, însă Alin nu este supărat pe cineva anume pentru eliminare.

Mai mult, tânărul spune pentru Culisele Iubirii că singurul lucru care l-a cam deranjat a fost faptul că Bianca a pus destul de multe întrebări unui concurent care a intrat în locul lui că și cum ar vrea să știe mai multe despre el.

Bianca ii pune rabdarea la incercare lui Alin

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

" Nu pot să zic că am simțit gelozie, dar a fost puțin interesant. Primul băiat, Bogdan, a fost ok, dar am văzut că ea l-a luat puțin cam tare. A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări, să afle mai multe chestii. După personalitatea mea, pe mine dacă nu mă interesează de o persoană, nu o întreb. Știu că era nou-venit, că încerci să îl faci confortabil, poate așa e caracterul ei, dar a fost puțin deranjant.

Totuși nu cred că a interesat-o, a făcut-o să se simtă ok.", a mărturisit Alin, la Culisele Iubirii.  

Citește și: Exclusiv! Și-a făcut sau nu Alin o relație după eliminarea de la Casa Iubirii? Fostul concurent a spus adevărul

Alin: "Normal că am speranțe, de asta o aștept să iasă să vedem ce facem"

Însă, chiar și așa încrederea lui Alin în Bianca nu pare că s-a știrbit, ba mai mult crede cu tărie că relația lor vă deveni și mai strânsă în momentul când iubita lui vă ieși. Cu toate acestea o sămânță de îndoială exista în sufletul lui deoarece Alin spune că: "Normal că am speranțe, de asta o aștept să iasă să vedem ce facem, să trecem la pasul următor că daca nu aveam speranțe, îi spuneam în Gala sau îi spuneam când am vorbit pe coridor.

Eu chiar cred chestia asta și nu pot să spun că am îndoială în ea, am încredere în ea oarecum, însă vedem în momentul când va ieși."

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?