Exclusiv! Alin, fostul concurent de la Casa Iubirii, dezvăluiri în premiera despre Xenia: "Am înțeles că am fost prea moale pentru ea!"

Author: Alice Popescu

Alin, fostul concurent de la Casa Iubirii, a vorbit despre incercarea de a avea o relatie cu Xenia.

Înainte să înceapă o relație cu Bianca, cea care i-a furat inima în emisiunea matrimoniala Casa Iubirii, Alin a dezvăluit că a venit pentru o alta fata și anume Xenia. Se pare că ea nu a putut avea sentimente pentru el, iar Alin era convins că nu mai are ce caută în show.

Alin, despre relatia esuata cu Xenia

Citește și: Exclusiv! Alin are îndoieli în privința Biancăi? Ce spune fostul concurent despre iubita lui încă aflată în Casa Iubirii: "Va rămâne de văzut când va ieși!"

"Eu, când am intrat, am intrat pentru altcineva, și eu am vrut să plec când am văzut că nu merge treaba, a dezvăluit Alin pentru Culisele Iubirii. Nu am văzut mult interes din partea ei, nu are rost să mai vorbim despre asta pentru că este trecut. Este vorba despre Xenia. Ceva nu i-a plăcut, eram prea moale pentru ea. Ea, de fapt, voia un băiat de Finala, nu că nu îi placea de mine.

Daca iți dorești părerea mea, înseamnă că vrei să fii de emisiune. Nu a fost de mine, nu am fost de ea. Îmi placea fizic, îmi placea și felul ei de a fi, doar că era prea rece. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alin: "Familia mea vrea sa o cunoasca pe Bianca"

Citește și: Exclusiv! Maria, primele dezvăluiri despre noul iubit: "E un bărbat în adevăratul sens al cuvântului!"

Când am fost la primul date cu Bianca, era foarte drăgăstoasă, foarte atenta, m-a făcut să mă simt că mă vrea, că mă place. Mi-a arătat asta. Cu Xenia nu era la fel, eu împingeam mă mult, nu a avut rost să continui.

În mare parte, am discutat cu familia despre Bianca, le place de ea, abia așteaptă să iasă. Ei cred că este o fata pentru mine, vor să o cunoască, să o vadă. E altceva când vezi un om în realitate, a dezvăluit Alin pentru Culisele Iubirii.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?