Exclusiv! Alin, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost o lovitură, am fost devastat!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 sep 2023, 01:40

Alin, devastat dupa ce a fost eliminat de la Casa iubirii

Sursa: Instagram

Fostul concurent de la Casa Iubirii este dezamagit ca a parasit show-ul matrimonial deoarece va fi nevoit sa stea departe de Bianca.

Alin simte că a părăsit Casa Iubirii prea devreme, mai ales că își dorea enorm să fie aproape de Bianca. Fostul concurent abia așteaptă că iubita lui să iasă din competiția matrimoniala pentru a fi din nou împreună. Tânărul a și făcut primele declarații în exclusivitate pentru Culisele Iubirii și a dezvăluit că Bianca este genul de om pe care și-l dorea demult lângă el. Pe lângă faptul că este atras de fizicul ei, îi place foarte mult și personalitatea ei.

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii nu mai arată deloc la fel! Fosta concurentă, transformare uluitoare la nivelul feței. Fanii nu au mai recunoscut-o

Alin nu se astepta sa fie eliminat de la Casa Iubirii, mai ales ca facea un cuplu cu Bianca

"Este o fata spontana, eu am mai avut relații în trecut, însă nu am mai avut niciodată o fata să fie așa.

Se descurca în majoritatea cazurilor. Daca e pusa sub presiune, știe cum să iasă. Are cuvintele la ea și îmi place asta. Nu mă așteptam să am acest sfârșit. Când s-a zis de voturi, mă așteptam să am voturile cele mai puține la băieți, însă mă așteptam că Anca să fie de la fete. Când am auzit că Andreea și apoi eu, simțeam că ceva n-o să fie bine. Daca era Anca în fata, aveam șanse. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Exclusiv! Cum se înțelege Ștefania de la Casa Iubirii cu părinții iubitului ei: "Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui"

Prima data, mi s-au înmuiat genunchii, îmi transpirau palmele, nu știam ce se întâmplă când am aflat că plec.

Eu am mai spus și în trecut, sunt o persoana care arata foarte greu sentimentele. Nu mă simțeam să arat mai mult, dar în adâncul meu era acest sentiment. De plâns, și eu am plâns când am ieșit pe coridor, dar în emisiune nu am vrut să fie un material pe chestia asta chiar daca mă simțeam devastat, era o lovitura ca și când ar fi fost un coșmar," a
mărturisit Alin foarte afectat.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.