Exclusiv! "Am făcut o singură dată COVID, ne-am îmbolnăvit tot band-ul, 13 oameni!" Fuego a povestit despre una din cele mai grele perioade prin care a trecut

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 sep 2023, 01:55

Fuego despre perioada cand a facut COVID

Sursa: Captură YouTube

Fuego a povestit despre una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut si anume momentul cand a facut COVID.

Paul Surugiu, ca de altfel aproape toti artistii si oameni de rand, a trecut prin momente mai putin placute legate de perioada pandemiei, insa isi aminteste cu infrigurare momentul cand s-a infectat cu virusul. Fuego vorbeste si cu o oarecare multumire pentru ca asta s-a intamplat la sfarsitul turneului sau, mai precis in martie cand se afla la Buzau. Din pacate, in acel moment toti membrii trupei, la numar 13 au facut COVID si toti au avut simptome cam in acelasi timp.

Fuego:" N e-am imbolnavit toti, tot band-ul, toata echipa, 13 oameni!"  

"Nu am fost foarte rau, stii, era perioada cand oamenii mureau. Era voie doar cu jumatate de sala plina atunci. Iti dai seama cum a fost? Nici cheltuielile nu le-am scos, dar am vrut eu pentru ca era dupa un an de stat acasa. Am vrut sa cant, sa fac ceva.

Cred ca am pictat peste 100 de tablouri, am avut doua expozitii. Am avut una la Galati si una in Bucovina. L-am facut in anul cu COVID, ne-am imbolnavit toti, tot band-ul, toata echipa, 13 oameni! Dumnezeu a vrut sa facem tot turneul, doua saptamani, in ultima zi avand toti simptome. Din fericire, am avut toti forme usoare
, a dezvaluit Fuego. 

De fiecare data, Fuego este o aparitie si umple salile in care tine concertele, insa pentru prima data a dezvaluit faptul ca nici nu ii place sa cante in sali cu locuiri peste 600-700 de oameni cum e Sala Palatului pentru ca il inspaimanta atata lume. Cu toate acestea, Paul Surugiu stie sa comunice cu publicul sau si sa fie aclamat la scena deschisa. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artistul a precizat foarte clar că nu își dorește și mai multa popularitate pentru că el canta pentru publicul sau pe care deja și l-a format și nu are nevoie de nimic în plus. Pe lângă acest lucru, Fuego a mai declarat că o componenta importanta în ce privește concertele sale, sunt aparițiile lui. Colaborează de ani de zile cu designerul Doina Levintza care îi creează ținute spectaculoase cu care iese mereu în evidenta. 

Fuego are o garderoba impresionanta. Ce va face cu toate costumele dupa ce se va retrage din lumina reflectoarelor

Citeste si: Exclusiv! Secretul vârstei lui Fuego: "Toata lumea îmi spune ca sunt mai tânăr." Câți ani are, de fapt, artistul

"Vă spun sincer și că o exclusivitate, am peste 500 de costume în 30 de ani, nu mai am unde să le pun, vă dați seama? Unele nu mă mai încap, am mai luat în greutate, asta e situația,

a prezizat Fuego pentru wownews. Când voi fi vârstnic, îmi voi face un muzeu cu costumele mele. Fiecare costum înseamnă ceva, am acasă dressing imens, are 150 de metri pătrați, sunt hainele puse unal lângă alta și doar 1 metru lașat liber intre stative că să pot să intru. Daca mă duc cu ochii închiși și pun mana pe o haina, iți spun când am cântat îmbrăcat cu ea, în ce spectacol, stiu pe de rost totul.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.