Exclusiv! Amna, adevărul despre ce a supărat-o cel mai tare la Bravo, ai stil! Celebrities: "Am reacționat ca niște pensionari!"

Author: Alice Popescu

Amna nu are resentimente fata de ce s-a intamplat la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Amna a dezvaluit in exclusivitate pentru kanald.ro despre momentul crucial de la Bravo, ai stil! Celebrities cand a izbucnit un scandalul intre ea si Raluca Dumitru.

Celebrul scandal dela Bravo, ai stil! Celebrities dintre Raluca Dumitru și Amna din cauza unui loc de parcare a rămas în istoria show-ului, cele doua vedete revenind la sentimente mai bune după câteva ediții, însă până și cântăreață recunoaște că acel moment a fost unul care i-a întins nervii la maxim și asta din cauza tresului acumulat în timpul competiției de stil. De atunci au trecut câteva luni bune și acum Amna își amintește totul făcând haz de necaz, mai ales că recunoaște că nu este omul care să tina ura sau dușmănie, nici macar cu antipatie fata de vreuna nu

a rămas.

Citeste si: Care este diferența de vârstă între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: "Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Pentru el am făcut asta"

"Da, ce să zic, ne-am desfășurat foarte frumos pentru vârstă noastră, cam 6 ani și jumătate, foarte bine, că bătrânii aia pensionari care reacționează cumva când parchează pe locul lor.

Acum suntem ok, ne-am împăcat, stresul ăla, nemâncatul, statul în picioare, fară apa, fară nimic,"
a declarat Amna în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult, cântăreață a mai dezvluit că singurul lucru care o preocupa este că fiul ei, David să aibă parte de o educație armonioasa și face tot ce îi sta în putință, iar relația lor este una cu totul speciala.

Amna a povestit faptul că știe cât de greu îi este atunci când merge la concerte și îl lasă acasă, însă pustiul are parte de distracție deoarece rămâne la verișorii lui. 

Și daca se gândește cineva cum reușește Amna să își păstreze mereu calmul și să fie zen aproape în orice situație, ei bine, cântăreață a dezvăluit faptul că meditația înainte de culcare o ajuta enorm să lase deoparte grijile și stresul care ar putea să îi facă rău: "Eu meditez în primul rand, în fiecare noapte.

În weekend fac pauza că este obositor să fac asta mereu, este că un job. După, mă gândesc la planuri și la ce mai de făcut a doua zi, la chestii de viitor, la ce n-a mers bine, la ce pot schimba, a spus Amna pentru kanald.ro.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?