Exclusiv! Amna, primele declaraţii despre plecarea la Survivor România 2021! Cine a însoţit-o la aeroport

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2021, 10:42
Amna a plecat în Republica Dominicană!
Sursa: Instagram

Amna a făcut primele declaraţii în exclusivitate înainte de plecarea în Republica Dominicană, chiar din aeroportul Otopeni. "Aş fi plâns foarte mult..."

Amna va face parte din echipa Faimoşilor în cel mai tare show al momentului Survivor România, sezonul doi. Plecarea în Republica Dominicană a fost cel mai dificil moment pentru artistă. De asemenea, separarea de fiul său este cea mai grea încercare din viaţa ei.

Cine a condus-o pe Amna la aeroport?

Deşi artista şi-ar fi dorit să fie înconjurată de toţi cei dragi în momentul plecării spre avetura vieţii sale, Survivor România, a preferat să fie precaută şi să respecte măsurile de prevenţie.

"Am venit cu doi dintre pritenii mei. E o perioadă foarte aglomerată pentru toată lumea, mi-aş fi dorit să fie toată toată lumea cu mine. Băieţelul meu am preferat să nu fie aici pentru că aş fi plâns foarte mult, nu aş fi putut să mă deslipesc de el.", a mărturist Amna. 

Amna, cea mai grea încercare din viaţa mea

Amna şi fiul ei, David, au o legătură foarte strânsă, iar prezenţa lui la aeroport ar fi făcut despăriţirea mai grea pentru artistă şi chiar s-ar fi gândit să nu mai plece.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Pe David l-am lăsat acasa pentru că nu am vrut să creez un moment foarte dureros, foarte greu.

Nu ştiu dacă aş mai fi plecat, pentru că suferim foarte mult unul după celălalt. Este acasă cu prinţii mei, este pe mâini bune, doar că este foarte greu, nu am fost despărţită de el niciodată mai mult de câteva zile. Este cea mai mare încercare a vieţii mele, şi Survivor-ul, şi să supravieţuiesc fără David.",  a mai declarat Amna.

Cu ce gânduri pleacă Amna în Republica Dominicană

"Plec un pic cu inima îndoită, dar cu gânduri foarte bune, avem o echipă foarte puternică, suntem uniţi, suntem nişte oameni buni şi eu sunt o luptătoare şi îmi place munca în echipă foarte mult, de altfel, în muzică, în industrie lucrez cu aceiaşi oameni de 10-15 ani, îmi place foarte mult echipa"

Deşi pleacă cu gânduri foarte bune şi este pregătită să lupte cât mai mult în competiţie, Amna are şi temeri de care se îndoieşte.

"Îmi este foarte frică de apă, dar vom fi bine!",  a psus cântăreaţa

Amna a mai declarat că va rămâne în competiţie atât cât va vrea Dumneze, nu îşi doreşte să tragă echipa în jos, va fi în acest concurs cât trebuie să fie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.