Exclusiv! Amnei îi este foarte greu să se împartă intre timpul petrecut la muncă și cel cu fiul ei: "Acolo mă simt foarte vinovată"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 iul 2023, 01:55

Amna se imparte intre cariera si copil

Sursa: Instagram

Cantareata recunoaste ca ii este foarte greu sa se imparta si asta o macina cel mai tare, mai ales ca e mama singura.

Amna este mama singura si il creste pe David ajutata de parintii ei atunci cand ea este nevoita sa mearga la concerte. Insa, faptul ca nu poate fi mereu langa el, o rupe in doua. Ca orice mama, isi face griji pentru puiul ei si isi doreste tot confortul psihologic pentru fiul ei si sa nu ii simta lipsa, mai ales ca de cele mai multe ori trebuie sa suplineasca si prezenta masculina ceea ce este foarte greu.

Amna se imparte cu greu intre timpul petrecut la munca si cel petrecut cu fiul ei

Citeste si: Exclusiv! S-au căsătorit civil, dar Mona și Jitaru nu locuiesc împreună. Care este motivul pentru care cei doi stau separat

"Cred că unul dintre cele mai complicate lucruri pentru mine ca mamă singură și femeie care are o carieră, fiind atâtea femei, mame singure care au job-uri, pentru că altfel nu ar avea cum să  își întrețină copiii, este să mă împart între muncă și

timpul petrecut cu David, a dezvaluit Amna pentru wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Acolo mă simt foarte vinovată. Am început foarte des să îl iau cu mine pe scenă, în vacanțe, ca să vadă ce se întâmplă cu mami când pleacă la job și muncește și să prețuiască banii pe care noi îi câștigăm.

Cred că asta e cel mai important, ca la finalul zilei, domină momentele frumoase și ești răsplătit cu iubirea copilului.  Nu e ușor ca mamă singură, nici cu un partener de cuplu, dar asta e cel mai important, bogăția și anume iubirea copilului.", a declarat Amna pentru wownews. 

 

 

Taguri: