Imagini exclusive! Ana-Maria Barnoschi, primele declarații după ce a fost cerută de soție într-un cadru de poveste: "Era ultimul lucru la care mă așteptam în vacanța asta"

Autor: Alice Popescu

Ana-Maria Barnoschi, detalii despre logodna

Prezentatoarea TV a avut parte de o surpriza uriasa in vacanta pe care a petrecut-o alaturi de iubitul ei in Santorini.

Ana-Maria Barnoschi a primit inelul de logodna într-un cadru de poveste tocmai în Santorini, vacanta pe care o va tine minte toată viața deoarece iubitul ei i-a făcut o surpriza de neuitat, mai ales că frumoasa partenera de prezentare a lui Bursucu nici nu se aștepta să fie ceruta de sotie. 

Ana-Maria Barnoschi se pregateste de nunta. Prezentatoarea TV a fost ceruta de sotie

"Sunt fericita! Cererea a avut loc în Santorini, în vacanta, el a ales un moment în care să fim doar noi doi.

Știa că îmi doresc ceva intim, fară agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam vacanta asta, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii. A fost ceva cu încărcătură uriașa, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut.
Prima persoana pe care am sunat-o să i dau vestea a fost mama, era la bunica, așa că s-au bucurat împreună"
, a dezvăluit Ana-Măria Barnoschi în exclusivitate pentru kanald.ro.

Cei doi sunt împreună de aproape un an și jumătate, iar Ana-Măria Barnoschi a dezvăluit într-un interviu pentru wownews  faptul că nu se grăbește să devina mireasa, ci lasă lucrurile să se întâmple de la sine, însă a subliniat faptul că își dorește să devina "doamna" și iată că iubitul ei i-a împlinit dorință cerând-o de sotie într-un cadru absolut feeric.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ana-Maria Barnoschi este impreuna cu iubitul ei de un an si jumatate

"Momentan e iubitul. Când vom trece la alt statut precum logodnicul și apoi soțul, vin și vă anunț. E iubitul meu de 1 an și ceva.   Nu aștept neapărat inelul.  Dacă e să se întâmple, se întâmplă. Dacă e să vină întrebarea, să vină întrebarea. Nu pot să îi zic eu să mă întrebe. Trebuie să fie ceva diferit. Sunt o persoană romantică, cu toate că nu par.

Lumânărele, floricele, trandafiri, îmi plac foarte mult. Iubitul meu nu e romantic, dar pentru mine are momente.

E din Mangalia, dar are un business în Vama Veche. Până acum nu am avut certuri, să avem discuții în care să țipăm...nu  a existat niciodată. În cazul în care nu ne înțelegem pe un anumit subiect, discutăm să vedem cum gândește fiecare, să ajungem la un numitor comun.

Dintre noi doi, eu sunt mai geloasă. Nu sunt posesivă sau exagerată, dar dacă mi se pare mie o situație, îl trag puțin de mânecă." , a dezvaluit Ana-Maria Barnoschi.

 

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.