EXCLUSIV Anamaria Prodan vorbește în premieră despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. „Soțul meu este într-o nebuloasă. Întrebați-l dacă știe de trecutul ei tumultos”

Author: Loredana Dobre
Actualizat: 04 aug 2022, 03:10

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Pentru prima oară de când au fost făcute publice primele zvonuri legate de divorțul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara vorbește despre presupusa amantă a soțului ei.

Anamaria Prodan a făcut primele declarații de la anunțul soțului ei, Laurențiu Reghecampf, că a depus actele de divorț. Vedeta a răbufnit în fața jurnaliștilor Kanal D, deranjată de întrebările legate de amanta antrenorului.

Ce spune Anamaria Prodan despre amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit în premieră despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, despre care există zvonuri conform cărora ar fi însărcinată.

Impresara a declarat că nu știe absolut nimic despre femeia cu care s-ar iubi soțul ei și neagă faptul că ar fi fost înșelată vreodată de acesta.

Citeste si: Anamaria Prodan, ultimul interviu înainte să se afle de divorțul de Laurențiu Reghecampf. Declarațiile impresarei: „Un bărbat adevărat...”

Mai mult, Anamaria Prodan respinde ideea de divorț, deși Laurențiu Reghecampf  a anunțat că a depus actele de divorț, și spune că între ea și soțul ei nu se pune problema unei despărțiri.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș. Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe. Dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea.

Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil este o chestie de asta... si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei.

Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc?

Citeste si: Un apropiat al cuplului Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri incredibile după ce antrenorul a anunțat divorțul: ”Rar vezi așa ceva”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova. Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează. Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil”, a declarat Anamaria Prodan pentru Kanal

D. 

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf anunța zilele trecute că a formalizat despărțirea de Anamaria Prodan și a depus actele de divorț. Acesta a declarat pentru Cancan.ro că dorește ca viața lui personală să rămână privată și că nu vrea să demareze un război cu nimeni.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citeste si: Ipostaza incendiară în care Anamaria Prodan s-a afișat pe internet, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat despărțirea

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.  Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

 

SURSE: Cancan.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.