EXCLUSIV! Andreea, fosta concurentă Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Seba

Autor: Alice Popescu

Andreea, dezvaluiri in premiera despre relatia cu Seba

Sursa: Instagram

Dupa ce s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu el, Andreea, fosta concurenta de la Putererea Dragostei, sezonul 3 a povestit in exclusivitate despre legatura ei cu Seba.

Desi s-a spuns de multe ori faptul ca Andreea si Seba ar fi avut o relatie, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a facut cateva dezvaluiri in premiera despre legatura lor: "Noi am avut o relatie de prietenie mereu, nu ma gandesc in alt mod la el. Nici el nu a incercat nimic cu mine. Eu cand am intrat, el era in topul preferintelor mele, nu ca am intrat pentru el.

Era cel mai dragut de acolo."

Citeste si: EXCLUSIV! Kinga din Casa Iubirii, vicecampioană europeană la fitness. Imagini în premieră cu ea de la concursurile la care a participat

Insa, Andreea care s-a lansat si in muzica si in actorie, a vorbit foarte frumos despre Marinescu desi spune ca a fost foarte dezamagita de atitudinea lui: "Am fost dezamagita pentru ca atunci cand eram in Casa, a avut o atitudine si cand am iesit o alta.

Nu tin ura si nu port pica. Am vazut ca a scos si o manea, cred ca ne-am potrivi muzical",
a spus Andreea pentru canalul online wownews.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea, primele declaratii despre relatia cu Seba

Andreea a mai dezvaluit in exclusivitate faptul ca a ramas in relatii foarte bune cu mai multi fosti concurenti Puterea Dragostei chiar daca atunci cand a iesit din reality show a facut si o melodie despre concurentii de la acea vreme din Casa criticandu-le comportamentul prin versuri ironice la adresa lor:" Dacă nu am avut ocazia în emisiune deoarece nu mi s-a dat dreptul la replică, iar ei și-au exprimat părerea despre mine intr-un mod neadecvat, mi-am acordat dreptul de a mi-l exprima și eu, dar într-un

mod artistic. Cred că suntem capabili de a ne asuma propriul trecut și asta ar trebui să învețe și ei. Trăim într-o societate în care acțiunile noastre își lasă amprenta asupra generațiilor viitoare.

Andreea, ironie la adresa fostilor concurenti din casa Puterea Dragostei

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, prima concurenă din Casa Iubirii care a izbucnit în lacrimi. Cum a impresionat-o pe Andreea Mantea cu povestea ei de viață

Aș spune mai multe, dar nu văd rostul. Toate sentimentele și părerile mele s-au concretizat în acele versuri. Este ușor “să arunci cu piatra” și să cataloghezi o persoană fără a o cunoaște, iar tu să nu îți vezi propriile greșeli.

Sper ca mesajul meu să fie înțeles corect și să nu fie luat ca o formă de răzbunare. Efectiv, mi-am exprimat sentimentele și trăirile fără perdea. 

Aștept feedback-ul vostru (negativ sau pozitiv) și vreau să vă spun că nu am făcut-o pentru bani, ca atare nu mi-am activat monetizarea. Îmi este de ajuns aprecierea voastră", a dezvaluit in urma cu ceva timp Andreea.