Exclusiv! Andreea Mantea, cu ochii în lacrimi când a povestit ce a scris David cu câteva zile înainte de Crăciun: "Am rămas blocată. Mă așteptam la o doza de superficialitate!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 dec 2022, 12:09

Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi

Sursa: Captură YouTube

Prezentatoarea TV s-a emoționat profund în momentul în care a povestit ce s-a întâmplat în momentul când David a întocmit o listă înainte de Crăciun.

Andreea Mantea a povestit pentru wownews un detaliu care a emoționat-o profund când David a scris câteva lucruri la care nu se prea așteptă. Vedeta Kanal D mai avea puțin și izbucnea în lacrimi când a detaliat exact ce a scris pe lista mulțumirilor căci cei doi au întocmit o astfel de lista, una a dorințelor și una a mulțumirilor. Daca prezentatoarea TV se aștepta ca David să fie macar puțin superficial ca orice copil, de altfel, la aceasta vârstă.

Citește și: Exclusiv! Cum petrece Andreea Mantea Crăciunul: "Cred că așa trebuie petrecute Sărbătorile, așa este cel mai frumos!"

Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi de gestul lui David

"Trebuia să scriu 11 lucruri pentru care sunt recunoscătoare și 11 lucruri pe care mi le doresc. Și a scris și el 11 lucruri pentru care este recunoscător.

M-am blocat, am plâns, vai de capul meu, le-am pozat, le am undeva în telefon. Mulțumea că are o mama buna, mulțumea că are un pat, mulțumea pentru niste lucruri atât de simple încât am rămas blocata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: "Am rămas blocata, m-am bucurat foarte tare"

Mă așteptam să fie și o doza de superficialitate, că daca a crescut într-un fel lângă mine, o să îl schimbe anturajul. Când afla de un lucru noi, mi-era teama că vine cu ceva superficial. Mă așteptam să scrie că să îl lase mama să se uite la un serial, să îi fac o plăcintă, să meargă la tara și să îi aducă Moș Crăciun pijamale pufoase.

Am rămas blocata, m-am bucurat foarte tare. O să îi scrie scrisoarea pe 24 decembrie și să o puna sub brad."

Andreea Mantea este foarte fericita că fiul ei, David, nu s-a schimbat odată cu intrarea în colectivitate și a rămas cu principiile pe care vedeta i le-a insuflat de mic, așa că cerințele chiar și pentru Moș Crăciun sunt unele normale și firești pentru un copil că el.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?