EXCLUSIV! Andreea Mantea, despre cele mai mari dezamăgiri din viața ei: "El ar putea fi singurul om care m-ar putea dezamăgi acum"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 ian 2023, 00:35

Andreea Mantea despre dezamagirile din viata ei

Sursa: Instagram

Andreea Mantea a facut cateva marturisiri sincere legate de viata ei.

Prezentatoarea Casa Iubirii a vorbit sincer despre sentimentele care o incearca in acest moment in ce priveste o latura a vietii ei private. Mereu discreta in ce priveste viata personala, Andreea Mantea a dezvaluit cum se vindeca atunci cand este dezamagita de o persoana apropiata.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

Andreea Mantea: "Asteptarile mele sunt foarte joase"

"Andreea Mantea a fost atat de dezamagita incat nu o mai dezamageste absolut nimic si nimeni. Singurul om care ar putea sa o mai dezamageasca pe Andreea ar fi David, in schimb, nimeni nu ar mai putea. Doar de la el am asteptari. Nici de la mine nu am. Si eu as putea sa dezamagesc si stiu asta si nu am asteptari din partea nimanui.

Dar de la David, as putea avea dezamagire, in rest de la nimeni. Nu mai am niciun strop. Sunt foarte jos asteptarile mele.

Ce ma supara cel mai tare la un om, este energia. Asta ti-o creezi. Nu imi plac oamenii posomorati care nu rad. In relatie cu mine...nu stiu! Nu suport minciuna ca prea rar se intampla sa ma minta cineva ca simt imediat.

Nu imi plac oamenii care cauta probleme unde nu sunt. Unde sunt probleme, exista si rezolvarea ei. Trebuie doar sa iti doresti. Imi plac oamenii care vad partea buna a paharului. Nu imi plac oamenii care se vaita. Imi dau o stare proasta!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surprize de proportii la Casa Iubirii in weekend

Citeste si: EXCLUSIV! Drama Iolandei de la Casa Iubirii după ce a fost împreună 3 ani cu un soldat: "Credeam că vom îmbătrâni împreună!"

Andreea Mantea isi asteapta telespectatorii fideli ai reality-ului Casa Iubirii de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.

 

O altă zi extrem de importantă şi de plină de suprize va fi cea de sâmbătă, când concurenţii vor avea parte de vizite în Casa iubirii.  Vor fi prezenţi în Casa invitaţi din diferite domenii, prieteni sau chiar membri ai familiilor concurenţilor.

De asemenea, vor veni în emisiune şi artişti, cântăreţi care să le ofere concurenţilor  momente de entertainment memorabile.

“În Casa iubirii, le oferim concurenţilor toate condiţiile ca ei să evolueze, să învete lucruri utile, dar să se şi simtă bine şi să îsi poată da frâu liber sentimentelor. Ce le cer în mod deosebit este să fie cu inima deschisă şi să fie conştienţi că această experienţă le va deschide mintea şi sufletul. Suntem nerăbdători să începem emisiunea şi îi invităm pe telespectatori să fie alături de noi în această frumoasă călătorie, începând de luni, de la ora 10:00”, a spus Andreea Mantea.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.