Exclusiv! Andreea Mantea, o mamă exigentă: "Nu îl recompensez pentru notele mari sau pentru că face anumite lucruri foarte bine"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 iun 2023, 00:05

De ce nu il recompenseaza Andreea Mantea pe David atunci cand ia note mari

Sursa: Instagram

Andreea Mantea isi doreste ca David, fiul ei, sa devina un om integru pe care se poate baza si mai ales un barbat de cuvant.

De foarte multe ori, prezentatoarea Casa Iubirii, a subliniat faptul că știe când să fie extrem de iubitoare cu fiul ei, David, dar și când să dea milităria jos din pod. Că dovada că desi uneori, Andreea este exigenta cu el, pustiul care se afla acum în clasa a III a este topit după mama lui și nici nu concepe că ei doi să stea vreo noapte separați. De fiecare data când e nevoita să plece în afara orașului, totul se petrece cu cântec deoarece David îi duce dorul și abia daca suporta timpul petrecut departe de ea. 

Citeste si: Exclusiv! Mirabela Dauer, amintiri chinuitoare din copilărie: "Tatăl meu a fost închis pe nedrept"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea nu isi recompenseaza copilul pentru notele mari

Cu toate acestea, Andreea Mantea vrea că fiul ei să fie un om de isprava, așa cum se spune în popor și recunoaște că nu îl copleșește cu laudele prea des.

Mai mult, îi și spune de la obraz atunci când greșește sau când nu are chef să facă ceva: "Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocata, a subliniat Andreea Mantea pentru kanald.ro. Evident că sunt mandra de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu daca sunt mandra de el.
Nu stiu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine.

Care a fost ultima pozna a fiului Andreei Mantea

Bineintele că așa cum ne-a obișnuit de fiecare data, David nu se poate abține în a nu face prostioarele de rigoare că doar este băiat, însă Andreea Mantea abia daca nu scoate flacări pe nas atunci când vede în ce hal își găsește casa sau chiar căinii și pisicile. Mai mult, ultima traznaie pe care a făcut-o a fost să își picteze tot corpul cu pixul: "Eu îl înțeleg că e copil, eu stiu că el știe că e greșit.

La scoală face chestii prostești, doar se alinta, nu am fost niciodată sunata că a făcut ceva grav," a mai spus Andreea Mantea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.