EXCLUSIV! Andreea Mantea și sora ei sunt ca șoarecele și pisica: "Daca o întreabă cineva daca sunt sora ei, ea zice că nu"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 feb 2023, 07:30

Se știe că prezentatoarea "Casa Iubirii" și Lavinia, au o relație cu năbădăi deoarece sora ei nu vrea să se facă cunoscuta prin vedeta TV.

Andreea Mantea și sora ei, Lavinia au o relație mai speciala, după cum recunoaște și prezentatoarea TV. Desi spune că Lavinia o critica la tot pasul pentru cariera pe care și-a ales-o pentru cărțile pe care le citește sau ceea ce postează și face, Andreea recunoaște că orice s-ar întâmplă, este sora ei. Mai mult, Lavinia nu își dorește să fie cunoscuta prin sora ei și evita orice asociere vedeta TV pentru a nu obține favoruri: "Da, este iubire intre noi, să ne înțelegem.

Totul până la asta. E sora-mea și sunt sora-să. Dar, daca o întreabă cineva daca sunt sora-să, ea zice că nu. Și nu suporta aceasta asociere. Nu vrea să i se deschidă nicio ușa astfel. Nu suporta asta. Nu vrea absolut nimic.", a spus Andreea Mantea în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce spune Maurice Munteanu despre aparițiile Vivianei Sposub din ultima perioadă: "Nu știu dacă i-a zis cineva, dacă intenționează să facă asta sau e o chestie conștientă"

Andreea Mantea despre sora ei, Lavinia: "Daca o întreabă cineva daca sunt sora-să, ea zice că nu. Și nu suporta aceasta asociere. 

Mai mult, Andreea recunoaste ca daca ea si Lavinia sunt ca soarecele si pisica, David si sora ei au o chimie aparte: "Au o relatie aparte, el e Gemeni, nu stiu cu care dintre Gemeni se intelege mai bine, dar este diferit cu ea. Au

o relatie ca de la prieten la prieten. Ei au o relatie speciala, vorbind numai in engleza, se joaca jocuri care mie nu imi plac. Picteaza impreuna, construiesc jocuri si nu sunt pe dulcegarii, sunt foarte seriosi. E alt copil cu ea. Ii place de ea foarte mult. S-a creat o relatie intre ei, i-a ajuns la inima. E foarte misto ce e intre ei..."  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cat despre sora ei, Andreea Mantea a dezvaluit ca: "Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat ca noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat. Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește.

Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica. Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine."

 

 

 

Taguri: