Exclusiv! Andreea Marin nu mai are ce sfaturi să ii dea fiicei sale, Violeta: "Cred că mai multe învăț eu de la ea!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 iul 2023, 01:45

Andreea Marin despre fiica ei, Violeta

Sursa: Instagram

Cand vorbeste despre relatia cu fiica ei, vedetei i se lumineaza ochii de bucurie si admiratie pentru cea careia i-a dat viata.

Violeta este la vârstă adolescentei, iar Andreea Marin spune că nu prea mai are ce sfaturi să îi dea pentru că fiica ei este deja răspunzătoare pentru ce face și chiar o face responsabil, așa că orice ar alege, vedeta nu poate decât să fie bucuroasa. Mai mult, Andreea este foarte mandra că a reușit să îi insufle toate principiile necesare unui om educat și cu omenie, iar pe parcurs, Violeta vă descoperi singura unele lucruri, iar mama ei fiind lângă ea mereu atunci când va avea nevoie de ajutor.

Citeste si: Maurice Munteanu, martorul unei scene violente: "Te nenorocesc, te joc în picioare!" Cum a reacționat fashion editorul

Ce sfaturi i-ar da Andreea Marin fiicei sale

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Cred că mai multe învăț eu de la ea decât ea de la mine, a

recunocut Andreea Marin pentru wownews. Nu pot să o sfătuiesc decât să fie generoasa, cred mult în generozitatea, cred mult în ceea ce poți face cu mana ta pentru propriul destin așa că o sfătuiesc să facă alegeri bune pentru ea și mai cred în valorile care țin cumva de trecut. De pilda, alege o carte în loc să alegi ecranul unui telefon sau al laptopului.
Nu uita și de carte pentru că parfumul unei cărți nu se compara cu ecranul unui calculator. 

Cum era Andreea Marin la varsta adolescentei

Eu eram foarte energica la 14 ani, semăn cu fiica mea, ambițioasă, puternica, am fost întotdeauna o fire puternica, am stiu ce vreau de la viață, însă nu toate mi-au ieșit pentru că nu toate ne ies în viață.

Stiu foarte bine că semănă iubire și așa eram și atunci. Sunt plămădita din acest aluat, a mai spus Andreea Marin.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.