Exclusiv! Andreea Pirui nu mai vrea să aștepte după iubitul ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a dat ultimatum

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 15 nov 2022, 13:14

Andreea Pirui isi doreste sa fie ceruta de nevasta

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei isi doreste sa isi intemeieze o familie.

Andreea Pirui este nerabdatoare sa isi duca relatia la alt nivel si spera ca isi va forma in curand o familie cu iubitul ei, de aceea i-a si lansat o intrebare directa barbatului cand a venit vorba despre acest subiect. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei este foarte entuziasmata de viitorul pe plan personal si chiar a dat detalii cu privire la ce se intampla in viata ei.

Citește și: Exclusiv! De ce Kinga nu a putut fi niciodată împreună cu Radu: "Nu am putut să spun adevărul, am aflat ceva despre el și nu am putut să accept!"

Andreea Pirui asteapta cu nerabdare sa fie ceruta de nevasta

" Relația este la un alt nivel, a dezvaluit Andreea pentru wownews. Ne iubim mai mult.

Vrem o altă etapă în viața noastră, să ne căsătorim, să facem copii. Încă nu m-a cerut de soție, dar urmează. Suntem de 6 luni împreună, are în plan să mă ceară. I-am și spus că de ce nu m-a cerut de ziua mea și a zis că nu vrea să fie ca alții, să fie un loc mai special. 
I-am zis la glumă, că doar nu făcea același lucru ca și fostul.
Îmi place să fie surpriză."
, a declarat Andreea Pirui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui a format un cuplu cu Marius Bogdan

Citește și: Exclusiv! Cine i-a despărțit, de fapt, pe Radu și Kinga și care a fost motivul pentru care nu au putut forma un cuplu: "Erau șanse foarte mari să câștigăm emisiunea"

Fosta concurenta a avut o relatie cu Marius Bogdan, fost concurent si el la Puterea Dragostei, iar acum cei doi se saluta si isi trmit mesaje cu ocazii speciala intre ei ramanand respectul:" În emisiune, m-am certat mai mult pentru prieteni, decât pentru mine.

Și Marius, fostul, mi-a spus.(...) Eu cu Marius suntem în relații bune. Dacă îl văd, ne salutăm, că suntem oameni, dar nu vorbim. Mi-a scris la mulți ani de ziua mea, i-am mulțumit. Eu nu mai am treabă, chiar am rămas prieteni. Chiar nu am ură pe el sau el pe mine. Ne-am mai întâlnit, ne-am salutat, suntem doi oameni maturi. Mă cert, poate, atunci pe moment, dar după mie îmi trece și chiar nu mai am nicio treabă cu el."
, a mărturisit Andreea Pirui, în interviul de pe canalul de YouTube WOWnews.