Exclusiv! Aya își tine iubitul secret! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu vrea să sufle o vorbă despre noua ei cucerire

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 sep 2023, 06:50

De ce isi tine Aya iubitul secret

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei isi doreste ca relatia ei actuala sa se desfasoare departe de ochii curiosilor.

Aya sufla și în iaurt după relația pe care a avut-o cu Andrei, fostul concurent de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au despărțit după numeroase discuții în contradictoriu în urma cu ceva timp, iar acum frumoasa șatenă desi locuiește împreună cu Izabela, prietena ei cea mai buna, are și un iubit. Aya nu vrea să îl expună spunând că în acest moment nu este cazul căci este mai bine să stea ascuns.

Însă, fosta concurenta de la Puterea Dragostei se poate lauda cu un corp de invidiat și mai multe tatuaje.

Aya isi tine iubitul secret

Citește și: Exclusiv! Gestul Biancai l-a lăsat pe Alin mut! Ce a făcut concurenta după ce iubitul ei a fost eliminat de la Casa Iubirii: "A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări"

Nu îi lipsește nici piercing-ul din buric de care este tare mandra: "Îmi plac și tatuajele și piercing-urile, a spus Aya pentru wownews." Am o grămadă. Pe acesta scrie mama. Am o relație frumoasa cu ea." Tot iubitul-secret este și cel care i-a oferit Ayei și un urs mare de plus. De departe, atracția casei este dressing-ul celor doua tinere care ascunde multe haine și bijuterii ale celor doua.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aya s-a mutat într-o casa noua alaturi de cea mai buna prietea a ei, Isabela, cele doua intelegandu-se atât de bine încât cineva ar crede că sunt surori mai degrabă decât prietene.

Și nu doar se înțeleg bine, însă și la fizic seamănă foarte bine, mulți crezând că sunt surori de-a dreptul. Atât Aya cât și Isabela și-au dorit să petreacă cât mai mult timp împreună așa că s-au și mutat. Ba mai mult, au deschis ușa casei lor pentru wownews și au arătat cum și-au amenajat locuință. Fiind în prag de Sărbători, Aya și Isabela nu au rezistat să împodobească apartamentul cu decorațiuni.
Ambele fete, îmbrăcate foarte sexy, au dezvăluit cum arata bradul și ce cadouri au primit deja.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.