Exclusiv! Aya, primele reacții după ce Andrei Luca, fostul ei iubit, urmează să se căsătoarească: "Vorbea cu ea de când era cu mine"

Autor: Alice Popescu

Aya, declaratii despre relatia cu Andrei Luca

Sursa: Instagram

Aya si Andrei Luca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea Dragostei, asta pana ce au ajuns din nou in tara.

După declarațiile făcute de Andrei Luca în urma cu câteva luni, cum că Aya nu avea de gând să își întemeieze o familie, ci îi place doar să se expună pe rețelele de socializare, fosta concurenta de la Puterea Dragostei a reacționat și ea după afirmațiile făcute de fostul iubit care urmează să se casatoareasca cu noua iubita.

Citeste si: Iancu Sterp și Denisa, apariție memorabilă la petrecerea de nuntă a Getutei Sterp. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Motivul despartirii dintre Aya si Andrei Luca

"Când ne-am întors la București, începuseră certurile, eu eram aceeași până la urma, la fel de copilăroasă, așa am rămas, a spus Aya pentru wownews. Eu am 20 de ani până la urma. El era total schimbat. Cred că avea și alte pretenții de la mine, el ar fi vrut să fiu o femeie de casa, măritată.

El m-a iubit, dar nu se putea controla în anumite momente. Devenise mai posesiv și mai gelos decât în emisiune, acolo nu era nimic. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

El, având o femeie frumoasa lângă el, nu suporta să ies afara, nu puteam să mă întâlnesc cu fetele. Eu m-am dus la Puerea dragostei pura, a fost primul meu iubit, vă dați seama. Până la urma trec ușor, nu e problema. Aveam certuri în fiecare zi, eu dormeam într-o camera, el în cealaltă. Eu aveam nevoie de liniște, eu plecam. Eu nu sunt genul să stau să mă cert.

Îl las să vorbească și mă duc la treaba mea. Daca rămâneam cu el, ne certam până când?

Citeste si: Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: "Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!"

Andrei Luca a fost primul iubit al Ayei

Eu sunt cea calma, el nu, el ar fi continuat, s-ar fi certat în fiecare zi. Mai făceam și eu mâncare din când în când, dar așa nu erau reproșuri de mâncare. Primeam mesaje oricând, știau că sunt cu Andrei, nu îl suportau pe Andrei și voiau să îl necăjească. El nu înțelegea și tot eu eram vinovata", a dezvăluit Aya.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.