Exclusiv! Bassam Dabbas cheltuie o avere pe ținutele de evenimente! Celebrul hair stylist aruncă cu mii de euro pe haine

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 iun 2023, 01:15

Bassam Dabbbas,despre tinutele extravagante pe care le poarta

Sursa: Instagram

Bassam Dabas este o adevarata aparitie atunci cand vine vorba de evenimente mondene.

Celebrul hair stylist îi place să fie în centrul atenției și nu se sfiește să facă tot posibiliul să fie remarcat la evenimentele mondene. Nu este greu având în vedere ținutele extravagante pe care cheltuie o avere sau pe bijuteriile pe care le poarta. De fiecare data, Bassam iese în lumina reflectoarelor că un adevărat personaj și se bucura din plin de atenția blitzurilor recunoscând că acesta este stilul lui de viață.

Citeste si: Exclusiv! Otilia Bilionera, plină de vânătăi pe picioare. La ce tratament durros se supune cântăreața pentru a scapă de celulită

Bassam Dabbas: "La orice eveniment la care apar îmi place să respect temele. Nu pun nimic în plus, vreau să am acel impact. Nu îmi iau multe chestii pentru că nu vreau să fiu încărcat.

Vreau un touch de-al meu. Eu pot spun cât valorează ce port, nu am nicio problema. Costul pe care îl port valorează 3500 de lei. Pantofii valorează 1200 de euro, este ultima colecție," a spun Bassam pentru wownews.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bassam Dabbas despre tinutele extravagante pe care le poarta la evenimente

Chiar daca este la salon de dimineața devreme, Bassam își face timp și de evenimente. Hair stylistul este făcut pentru lumina reflectoarelor și de fiecare data știe cum să își puna în valoare ținută. "Am avut acest costum în dressing de câteva luni și mi s-a părut potrivit pentru eveniment. Eu aș da că sfat să fie curajoase, să poarte ce le sta lor bine, nu trebuie să copiem.

Etica are onoare. Asta îmi este stilul. Moda și stilul se poarta cum vrei. Tu dai valoare ținutei. Sunt multe ținute pe care le am și le scot de acum 10 ani. Trebuie doar să știi să porți. 

Bassam Dabbas nu mai face fata cu salonul de frumusete. Ce planuri noi are

Citeste si: Exclusiv! Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Sunt cu ea de două luni, sunt fericit, l-a cunoscut și pe Dominic"

Îmi doresc și pregătesc un alt salon. Suntem 30 de persoane și nu facem fata. Nu mai am loc, îmi doresc din suflet să îmi măresc salonul. Am încredere în mine, a dezvăluit Bassam pentru wownews.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!