EXCLUSIV! Bella Santiago, mărturisiri sincere înainte de Marea Finală. Ce va face cu cei 100 000 de lei dacă va câștiga Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 04 feb 2022, 09:58

Bella Santiago nu s-a sfiit sa vorbeasca sincer despre ce va face cu banii daca va castiga Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities.

Bella Santiago s-a remarcat inca din prima editie in care a aparut la Bravo, ai stil! Celebrities prin aparitiile efervescente, tinute, dar mai ales vocea cu care a cucerit tot platoul emisiunii. Mai mult, finalista a recuperat destul de mult din avansul celorlalte concurente care sunt de 6 luni in competitie, ea avand abia doua si si-ar fi dorit enorm sa fie de la inceput pentru a arata tot ce poate in materie de momente si styling pentru ca a simtit ca potentialul ei nu a fost aratat la capacitate maxima.

Citeste si: Exclusiv! Adina Halas, declarații în premieră despre Maurice Munteanu, juratul cu care a avut cele mai multe momente tensionate

Bella Santiago, despre Marele Premiu de la Bravo, ai stil! Celebrities daca ar fi sa castige in Marea Finala

Cat despre Marea Finala, Bella Santiago a spus ca mizeaza pe cei care o sustin, pe familie si apropiatii care o sustin in permanenta: "Familia mea care este alaturi de mine mereu, fanii mei care ma iubesc si talentul pe care mi

l-a dat Dumnezeu...pe asta mizez."

Cat despre premiul cel mare de la Bravo, ai stil! Celebrities, Bella Santiago a dezvaluit ca vrea sa ii asigure un viitor fiicei sale, daca ar fi sa castige cei 100 000 de lei. "Ii pun la banca, reinvestesc in restaurantul pe care il am pentru viitorul fiicei mele."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bella Santiago: "Acest proiect m-a schimbat foarte mult" 

In ce priveste cel mai greu moment de la Bravo, ai stil! Celebrities, Bella a dezvaluit ca lipsa timpului o omoara cel mai mult. Nu ai timp sa mananci, in afara de Bravo, ai stil! nu mai poti face nimic. Fugi dupa haine, fugi la croitorie, nu ai timp pentru tine, pentru familia ta. Faci totul sa iasa cel mai bine!"

Citeste si: Cate kilograme are de fapt Raluca Badulescu și ce înălțime are! Mulți și-au făcut griji pentru sanatatea ei

Acest proiect m-a schimbat foarte mult. Ma uit in oglinda sa arat mai bine, sunt artist si am nevoie de o imagine mai buna. Cat despre juratul cu care a rezonat cel mai bine, Bella a mentionat-o in primul rand pe Raluca Badulescu si apoi pe Maurice chiar daca este mai dur.