EXCLUSIV! Bianca Comănici a dormit o noapte întreagă cu hârtie în cap: "Nu mi-a trecut prin minte că nu o să mai am par după!"

Autor: Alice Popescu

Cum ajuns Bianca Comanici sa poarte hartie in cap

Bianca Comanici a povestit unul dintre cele mai hilare momente, insa si dureroase dupa ce a hotarat sa isi onduleze parul cu...hartie.

Bianca Comanici, fosta castigatoare a doua sezoane Puterea Dragostei, este omul experimentelor. Nu de putine ori, prezentatoarea WOWnews, a dezvaluit diverse nazbatii care i-au adus dinverse minusuri in ce priveste look-ul sau. Cu toate acestea, frumoasa vedeta nu s-a dat inlaturi de la a experimenta si asta de cand era mica.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV cu Ruxi! Roast-ul-bombă pe care câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7 s-a abținut să-l spuna in cadrul competiției

Bianca Comanici a ramas fara o suvita de par

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a povestit un episod petrecut de 1 Martie sau 8 Martie cand si-a dorit sa fie frumoasa si sa aiba bucle.

Zis si facut, insa nu avea ondulator, asa ca a apelat la o metoda mai clasica, aceea de a-si face bucle cu hartie indoita: "Imi faceam bucle, imi puneam o bijuterie. Nu stiu daca am povestit asta. Mi-am facut bucle cu hartie, eram micuta, nu aveam ondulator. Dormeam cu hartie in cap. Stateam o noapte intreaga cu parul asa. O suvita nu mi-a iesit si am taiat-o. I-am zis mamei, ce fac cu suvita aia...Eram
oita asa cu toate, dar mai putin cu aceea. Era o suvita lunga. Pana a venit mama, eu am taiat-o. Dar nu mi-a trecut prin minte ca nu mai aveam par dupa. Ideea in sine cum mi-a trecut prin minte sa o tai...Eu acasa faceam martisoare cu mama. Vindeam la magazin. Si la scoala, dar nu era asa frumos, lipeam hartiute."

Bianca Comanici si-a ondulat parul cu ajutorul hartiei

Citeste si: EXCLUSIV! De ce Sensy nu își arată niciodată soțul. Dezvăluiri exclusive despre nuntă

Bianca Comanici a primit si ea un martisor in forma de inima de la Stefan Ciuculescu, mai precis o bratara pe care a purtat-o mandra la mana: "De cativa ani se dau martisoare sub forma de bratari! Eu sunt cu bratara," a declarat frumoasa prezentatoare pentru wownews.ro

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.