Exclusiv! Bianca Comanici a îmbrăcat rochia de mireasă. Vedeta a purtat o ținută somptuoasă, plină de cristale: "Nu aveam cum să nu mă simt specială

Author: Alice Popescu

Bianca Comanici a imbracat rochia de mireasa

Sursa: Instagram

Prezentatoarea a imbracat una din cele mai frumoase rochii de mirese desi si-a calcat pe inima sa nu faca acest lucru.

Bianca Comanici își dorea să îmbrace o singura data rochia de mireasa, la propria nunta, însă s-a răzgândit pe ultima suta de metri și nu a putut refuza să fie model în cadrul unei prezentări de moda. Mai mult, Bianca a fost mireasa colecției, având posibilitatea să poartea cea mai frumoasa ținută din cadrul prezentării.

Citeste si: Mama Geta, hotărâtă să fie din nou soacră mare! Și-a cunoscut viitoare cuscră și nu s-a abținut până nu a pus o poza cu ea pe rețelele de socializare

Bianca Comanici a imbracat rochia de mireasa

"Am emoții, nu am mai făcut niciodată asta, a spus Bianca pentru wownews. Sper să fie ce trebuie. Merg cu încredere și vreau să mă folosesc de zâmbetul meu pentru că frica mea cea mare este să nu cad. Vom face o defilare cu rochii de mireasa. Rochia mea este cea mai grea.

Eu lucrez cu un designer și am mai făcut și alte ședințe foto în rochii de mireasa. Am probat foarte multe, mă văd îmbrăcată în multe.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Însă, când veni vorba de mire, Bianca Comanici își dorește musai că bărbatul care îi vă sta alaturi să fie înalt, să aibă ochii verzi și să fie foarte comic: "Fizic să fie înalt, satenut, cu ochii verzi, să fie puțin lucrat, dar nu foarte mult, îmi plac băieții deschis la minte,

plini de viață..."

Citeste si: Cum arată vila de sute de mii de euro în care se va muta Culiță Sterp alături de logodnica și de fiul lor: "Construim un viitor"

Cum vrea Bianca Comanici sa arate propria nunta

Nu îmi place furatul miresei, nu îmi plac tradițiile clasice cu ruptul turta, mi se pare o pierdere de timp, la nunta mea vreau să fie momente romantice cu noi, în niciun caz tradiții.

Vreau că oamenii să vadă iubirea dintre noi doi, a mai dezvăluit Bianca Comanici.