Exclusiv! Bianca Comanici, înlocuită la emisiunea pe care o prezenta alături de fratele ei. Cine i-a luat locul și cum a reacționat Cristian Comanici

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 iun 2023, 02:55

Bianca Comanici si Cristian Comanici prezentau impreuna una din cele mai urmarite emisiuni de pe Youtube.

Cristian Comanici a trăit șocul vieții când a fost chemat de către producătorul emisiunii pe care o prezența alături de sora lui, Bianca Comanici, și i s-a spus că cifrele înregistrate nu sunt unele fabuloase așa că trebuie schimbat prezentatorul. Firește, Cristian s-a gândit că cel mai probabil el va fi cel scos din schemă, însă producătorul i-a detonat bombă spunându-i că Bianca va fi cea care va părăsi echipa, luându-se deja această decizie.

Siderat de tot ce se întâmplă și pândind momentul când șefa lui a ieșit un moment din încăpere, Cristian și-a sunat sora să îi dea vestea.

Citeste si: Exclusiv! Cine este, de fapt, medicul arab la brațul căruia se afișează mereu Anamaria Prodan: "Bebe îl cunoaște, prietenii mei îl cunosc, avem același anturaj"

Cum i-a dat vestea Cristian Comanici suroriii sale ca va fi inlocuita la emisiune

Cristian: "Vor să te scoată pe tine. Eu m-am gândit că e aprilie, dar e septembrie. Cum să îmi schimbe mie partenerul?!

Bianca: "Vrei să rămâi tu?!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristian: "Am zis că eu nu sunt de acord, dar mi-a zis că te schimbă pe tine și că deja îmi aduce pe cineva, o colegă nouă.

Bianca: "Și tu accepți să îți aducă o colegă nouă?! Cred că ar trebui să reacționezi, să spui și tu...Vorbește și spune-mi."

Cristian: "Eu am zis că nu filmez nicio emisiune fără tine."

Cum a reactionat Bianca Comanici cand a aflat vestea-bomba

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald despre noua ei viață la aproape un an de la separarea de Laurențiu Reghecampf: "De când am aflat niște lucruri, trăiam cu o teamă"

Între timp, producătorul emisiunii îi prezintă lui Cristian "noua coechipieră" în persoana Anamariei Barnoschi. Foarte uluit din nou, cumva, fratele Biancăi este nevoit să dialogheze cu inlocuitoarea surorii sale care îl asigura că nu încearcă să îi ia locul, ci doar își face treaba. Însă, ce nu știa Cristian, era că totul a fost o farsă pusă la cale de către producători pentru a vedea cum reacționează.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.