Exclusiv! Bianca Comănici nu a crezut că va câștiga procesul cu Nelson Mondialu: "Toată lumea m-a descurajat"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 01:30

Prezentatorea a vorbit despre cum se simte acum dupa ce Nelson Mondialu e bun de plata, mai exact dupa ce vedeta a castigat procesul.

Bianca Comanici se simte eliberata după un an destul de greu având în vedere că pierdut primul proces cu tatăl fostului sau iubit care a denigrat-o de fiecare data pe rețelele de socializare câștigând și bani din asta. Mai mult, spune Bianca, imaginea ei a fost grav afectata, pierzând și foarte multe contracte din aceasta cauza.

Bianca Comanici: "Toți îmi spuneau că îl voi pierde, că se va termina rău"  

În plus, cei apropiați brunetei au sfătuit-o să nu se mai complice cu acest procesc pentru că oricum vă avea numai de pierdut, însă Bianca nu s-a lașat copleșită de ce i s-a întâmplat și iată că la mai bine de un an a primit cea mai frumoasa veste de până acum și anume că a castigat procesul cu Nelson Mondialu, omul de afaceri datorandu-i 30 de mii de lei.

Citește și: Exclusiv! Bianca Comanici recunoaște cât de mult i-a fost afectată imaginea din cauza scandalului cu Nelson Mondialul: "Indiferent ce am făcut, nimeni nu este îndreptățit să judece"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Credeam că se vă amână pentru că a fost destul de lung acest proces. Primul proces l-am pierdut, credeam că mai durează câțiva ani, țoață lumea m-a descurajat când am început acest proces. Toți îmi spuneau că îl voi pierde, că se vă termina rău...tot eu voi plati, tot eu voi suferi. În continuare vei fi făcută la fel și o să vezi că nu ai făcut nimic,

a dezvăluit Bianca pentru wownews.

Nelson Mondialu, bun de plata

Acum, Nelson Mondialul trebuie să îi plătească Biancai Comanici daune în valoare de 30 000 de lei după ce în urma relației pe care a vedeta a avut-o cu fiul sau, a început să o atace în spațiul public și să o jignească. Bianca și-a dorit dreptate în Instanță și iată că a și reușit să câștige împotrivă tatălui lui Livian Pop, bărbatul pe care l-a iubit în timp ce se afla la show-ul Puterea Dragostei.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.