Exclusiv! Bianca Comănici s-a întors în Istanbul, însă a fost oprită la vamă: "Aveam grețuri, mă durea capul, mi-au zis că e o problemă"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iun 2023, 01:40

Bianca Comanici, aventura inainte de a ajunge in Istanbul

Sursa: Instagram

Tanara castigatoare a doua sezoane "Puterea Dragostei" s-a intors in celebrul oras unde a petrecut aproape doi ani filmand pentru reality-show-ul matrimonial.

Bianca Comanici a plecat la Istanbul, însă totul s-a transformat într-o aventura de zile mari pentru prezentatoarea Culisele Iubirii de pe canalul de Youtube wownews deoarece nici nu a pus bine piciorul în tara baclavalei că a și fost reținută de vameșii turci. Pe lângă asta, Bianca se confrunta de câteva zile cu o stare de rău, bruneta fiind foarte răcită și nemaisuportand stările febrile, a trecut pe tratament.

Citeste si: Exclusiv! Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica: "Facem ambiții prostești câteodată!"

Bianca Comanici, oprita la vama de catre politistii turci

Cu toate acestea, Bianca a ținut să povestească cate puțin despre întoarcerea în Istanbul și despre pățania care i-a dat din nou fiori: "Eu am plecat cu gândul la cum eram atunci, cum sunt acum și mă bucur.

A fost super frumos momentul când am aflat că pot intra în tara liniștită, după doi ani abia. Momentul a fost destul de comic deoarece până să ajung la Vama, am avut o durere de cap, de stomac și grețuri, a fost dificil, pentru că m-au oprit și mi-au spus că e o problema. Eram cum un grup de persoane și le-am spus să plece înainte că sigur nu mai trec.
M-au trimis în alta parte, mi-au cerut dovada că plătisem amenda. Acum că am plătit acum doi ani de zile și mă tot chinuiam a o caut pe telefon. Îmi zise: "Tatiana, nu mai continua!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca Comanici, amintiri dupa doi ani petrecuti in Istanbul

Citeste si: Exclusiv! George, afectat de eliminarea de la Casa Iubirii. Ce se întâmplă între el și Maria acum: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică"

Nu am avut mult timp să vizitam, dar am fost în locuri în care am mai fost, am fost cu colega mea de camera, am mâncat la restaurantele mele preferate. Ne-am plimbat prin Bazaar, ne-am bătut pentru baclavaua aia în piață Taksim, ne-a plăcut experiență. Mi-am găsit doua colege cu care am zis să mergem să vizitam. Acum sunt pe distracție combinata cu munca. Vrem să mergem la moschei, la turnul Galata, le-am arătat multe lucruri frumoase și sunt diferite de Romania.

Am fost și la cumpărături, a mai dezvăluit Bianca Comanici.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.