Exclusiv! Bianca Comănici, surpriză de proporții pentru Bogdan Mocanu. Puțini știu care este cel de-al doilea nume al artistului

Author: Alice Popescu

Cum si-a sarbatorit Bogdan Mocanu onomastica

Sursa: Captură YouTube

Bianca Comanici a reusit sa il emotioneze pana la lacrimi pe Bogdan Mocanu si acest lucru se intampla destul de rar in ce-i priveste pe cei doi.

Mereu că șoarecele și pisica, mereu vanandu-se, Bogdan Mocanu și Bianca Comanici fac totuși o echipa buna chiar daca se tachinează mereu, iar de data aceasta frumoasa bruneta a încercat cumva să îl îndulcească pe artist, mai ales a fost și onomastica sa. Putini stiu că pe Bogdan Mocanu îl mai cheamă și Nicolae, așa că amintindu-și acest lucru, Bianca Comanici nu a stat pe gânduri și i-a comandat un tort pe care i l-a dat in emisiunea de pe canalul wownews. Chiar și așa, artistul s-a abținut de a gusta din el pentru că suferă de diabet, însă

a gustat puțîn dintr-un decor de tort pentru a-i face pe plac brunetei. Strategie sau nu din partea Biancai, Bogdan a fost foarte impresionat și poate nu vă fi la fel de dur cu provocările în ce o privește.

Citește și: Exclusiv! Bogdan Mocanu va strica, cu siguranță, prietenia cu Jador după ce l-a dat de gol: "Da, l-am privit în timp ce făcea amor"

Bogan Mocanu si-a sarbatorit onomastica

Bogdan Mocanu: "Nu am primit niciodată tort de Sfântul Nicolae. Nu prea știe nimeni că mă cheamă și Nicolae. E de plastic? Nu am insulina la mine și nu pot să mănânc, dar gust. Nu înțelegeam unde ai fost. Mă obișnuisem fară tine. 

Bianca Comanici: "Cine vorbește mult și degeaba?!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu a durat mult și cei doi au început să se înțepe prin replici, semn că și-au revenit la normal, aceasta fiind, de fapt, și starea lor naturala. Nu este prima data când Bogdan și Bianca se duelează în replici. Încă de la prima lor emisie împreună, au avut aceasta tendință, însă mai e și vorba, cine se tachinează, se iubește.

Bogdan Mocanu si Bianca Comanici, replici taioase in emisiuni

" Bianca Comanici: "Vreau să fim foarte naturali, oamenii apreciază asta cel mai mult.

Bogdan Mocanu: "Tu îmi spui mie de naturalețe?! Eu așa am castigat primul sezon Puterea Dragostei. Oamenii se identifica cu noi pentru că suntem naturali. 

Bianca Comanici: Eu am mai gafat pe ici pe colo în emisiuni.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.