EXCLUSIV - Bianca Ionita: "Cred ca este cea mai stupida interventie estetica". Afla despre ce operatie este vorba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

Bianca Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D din fiecare sambata si duminica, de la ora 12:30, a acordat un interviu in exclusivitate pentru site-ul www.kanald.ro, in care si-a exprimat opinia despre operatiile estetice. Nu uita ca sambata, de la ora 20:30, va debuta la Kanal D emisiunea "Mireasa 90 60 90", prezentata de Cove.

Bianca a marturisit in exclusivitate pentru www.kanald.ro ca si-a facut o interventie chirgicala, insa nu a vrut sa dezvaluie despre ce operatie este vorba. Vedeta ne-a spus in ce conditii ar opta pentru operatiile estetice. "Mi-as face, daca as considera ca am nevoie".

 

1. Silicoane ti-ai pune? Cand consideri ca este momentul potrivit ca o femeie sa-si mareasca sau sa corecteze sanilor?

Augmentarea sanilor trebuie sa vina firesc,  daca cineva simte ca are nevoie de asa ceva.

Corectarea sau reconstructia sanilor este mai complicata, dar repet, daca cineva crede ca are nevoie de asa ceva, atunci acesta este un motiv suficient pentru a recurge la bisturiu.

 

2. Un exemplu de vedeta a internationala, care si-a facut operatii estetice, iar rezultatele au fost pozitive si inca un exemplu, insa de aceasta data cu rezultate negative/dizgratioase. 

Pozitiv- Cher, la cate interventii chirurgicale a suferit, pielea ei arata impecabil.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Negativ- Michael Jackson- a dus totul la extrem.

 

3.

Care ti se pare cea mai dificila operatie estetica si de ce?

Cea de alungire a picioarelor, cred ca este si cea mai stupida interventie estetica.

 

Nu uita ca sambata, de la ora 20:30 puteti urmari in PREMIERA emisiunea "Mireasa 90 60 90".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.