Exclusiv! Bianca Mitroi nici nu se mai gândește la Sorin de la Casa Iubirii. Ce spune frumoasa fostă concurentă despre noul bărbat din viața ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 sep 2023, 01:10

Bianca Mitroi despre relatia cu Dragos de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Bianca Mitroi a fost invitata in cea de a doua zi de Craciun in emisiunea Culisele Iubirii alaturi de Dragost, un alt fost concurent de la Casa Iubirii.

Bianca Mitroi și Dragoș Paraschiv au vorbit despre proiectele lor personale, dar și despre cele de pe plan profesional care îi aduce mereu împreună. Desi se cunoscut de ceva vreme prin prisma meseriei de artiști, cei doi nu s-au gândit niciodată să formeze un cuplu deoarece nu a fost niciodată vorba despre vreo scânteie în ce-i privește. În plus, Bianca a marturist pentru Culisele Iubirii că a avut o relație după ce a fost eliminata de la Casa Iubirii, însă nu a funcționat.

În prezent, este singura, însă spera că își vă găsi pe cineva care să îi răspundă sentimentelor și să fie pe sufletul ei. La fel spera și Dragoș spunând că încă își așteaptă aleasa în viața lui.

Bianca Mitroi si Dragos, impreuna la Culisele Iubirii

Citește și: Bianca Mitroi despre gesturile lui Sorin din Casa Iubirii: "Dacă te refuză o femeie o dată, de două ori, mergi mai departe, are unele lucruri forțate"

Bianca Mitroi: "Când canti s-a creat o legătură așa frumoasa, însă s-a rezumat doar la atât. Nu a existat o chimie intre noi. Ne cunoaștem de mai mult timp și exista o simpatie intre noi, dar s-a rezumat doar la atât. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dragoș: "Daca te cunoști cu o femeie și nu ai un feeling, punem un zid și colaboram prietenește. 

Bianca a dezvăluit că pentru ea, că și un bilanț, anul 2022 a fost unul mai greu: Aș putea da un 6, cam așa. Au fost mai multe întâmplări în viață mea, am fost dezamăgită de oameni din viață mea. Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o...nu

exista, au fost mai multe mici.

Ce spun cei doi fosti concurenti despre experienta de la Casa Iubirii

Dragoș este de părere că a avut un an bun și îi da chiar și o nota de 7,5. Experiență din Casa Iubirii a fost un pas înainte pentru el. El considera că a castigat oameni și exerienta: "Am legat prietenii, m-am văzut cu Nicolas, Gratiela, Florin.

Sunt o fire prietenoasa."

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?