EXCLUSIV Bianca se va intoarce in sezonul doi! Primele declaratii dupa ce a castigat: ''Aceasta a fost scopul meu aici...''

Autor: O.P.
Actualizat: 03 sep 2020, 03:25

Primul sezonul ''Puterea dragostei'' a ajuns la final. Drumul a fost lung si anevoios, dar am aflat si numele fetei care a castigat marele premiu.

Desi a avut un parcurs foarte greu in casa si au fost momente in care toata lumea a fost impotriva ei, Bianca a luptat si a reusit sa le demonstreze celor de acasa ''Puterea dragostei''.

Citeste si: EXCLUSIVITATE Primele declaratii ale lui Bogdan Mocanu dupa ce a castigat: ''Prin cate am trecut din cauza fetei asteia...

Aceasta ne-a declarat, in exclusivitate pentru Kanal D, faptul ca se va intoarce in sezonul 2: 

Citeste si: Gestul incredibil al lui Bogdan Mocanu! Motivul pentru care a IMPARTIT premiul cu Jador

' 'Acest sezon pentru mine a fost un capitol nou. Am inceput sa ma maturizez aici, mai mult. Probabil putin mai repede decat trebuia, poate in afara nu m-as fi maturizat la fel. A insemnat si lucruri bune si lucruri rele. Am cunoscut aici oameni minunati si ma bucur ca oamenii au vazut, probabil, puritatea mea, pentru ca va spun sincer.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a fost scopul meu aici, sa vin sa-mi gasesc pe cineva. Stiu ca nu am reusit si oarecum am urme de regrete, dar sunt sigura ca in sezonul doi o sa imi gasesc pe cineva.

Asa simt eu'', a spus Bianca. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

 

Taguri: