Exclusiv! Bobicioiu și Simina Loica vor nunta cât mai repede. Bruneta nu și-a cunoscut încă viitorii socri

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2023, 02:30

Simina Loica si Bobicioiu, planuri de nunta

Sursa: Instagram

Simina Loica si Alex Bobicioiu isi doresc sa faca pasul cel mare cat mai repede pentru a fi uniti si in fata lui Dumnezeu.

Chiar daca mai au mici momente când se supară unul pe celalalt, Simina Loica și Alex Bobicioiu formează o familie frumoasa și după ce se vă pronunță divorțul brunetei, cei doi vor să ajungă și în fata lui Dumnezeu să își unească destinele, ptrivit declarațiilor celor doi pentru wownews.

Simina Loica si Bobicioiu, planuri de nunta

Citeste si: Exclusiv! Ce îi împiedică pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda să aibă copii. Cântăreața a vorbit clar despre acest subiect

Bobi, așa cum îl alinta Simina, îi este devotat și îl iubește pe Dominic, fiul fostei concurente de la Puterea Dragostei, din căsnicia cu Zănoagă, are grija de el, îi face de mâncare, îl schimba, practic îi este că un tata spre bucuria brunetei care nu ar ezita o secunda în a deveni și sotie cu acte pentru a doua oara. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Însă, Simina recunoaște că mai întăi trebuie să își cunoască viitorii socri, iar Alex a promis o reuniune de familie cu țoață lumea pentru a se înțelege cât mai bine și pentru a le da binecuvântarea. Bruneta a mai spus că pe tatăl lui Bobi l-a văzut o singura data la magazin și nu a recunoscut-o.

Simina nu si-a cunoscut oficial socrii

Citeste si: Exclusiv! Natalia, fosta concurenta de la Casa Iubirii, decizie de ultimă oră după ce a aflat că Andra Volos se simte rău: "Mi-a zis că trebuie să facă niste controale"

"Simina: Încă nu i-am cunoscut părințîi față în față. Odată m-am întâlnit cu tatăl lui, nu eram împreună cu Bobi și era cu fratele lui Bobi la magazin și doar fratele lui m-a recunoscut.

Bobicioiu: Încă nu ne-am întâlnit cu toțîi, dar o să facem și o reuniune dinasta. Chiar îmi doresc și vreau să se înțeleagă bine toți. Să fie fericire în familie, nu neapărat doar între mine și ea."

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.