Exclusiv! Bogdan a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Se aștepta să o caut"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 iul 2023, 01:20

Bogdan vrea sa o cunoasca mai bine pe Xenia

Sursa: Captură YouTube

Fostul concurent de la Puterea Dragostei isi doreste sa o cunoasca mai indeaproape pe una din cele mai vanate foste concurente din cadrul aceleiasi emisiuni.

Bogdan a ieșit din competiția matrimoniala "Casa Iubirii", însă gândul i-a rămas la o superba blonda care a făcut și ea parte din concurentele care își doreau să își întâlnească alesul. Este vorba despre nimeni alta decât Xenia. Tânărul recunoaște că primul lucru pe care l-a făcut atunci când a ieșit din Casa Iubirii a fost să o contacteze pe Xenia: "Am anunțat pe țoață lumea pe Live că o să îi scriu și am contactat-o.

Mi-a răspuns și mi-a zis că se așteptă să o caut. Deci, a simțit și ea lucrul acesta, acum o să vedem ce se întâmplă pentru că este distanta destul de mare intre noi. Eu stau în București, ea sta în Cluj, a mai spus Bogdan pentru  Culisele Iubirii.

Bogdan isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Xenia

Citeste si: Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii a trecut la alt nivel în relația cu noul iubit. Părinții celor doi s-au cunoscut deja: "Sunt foarte deschiși, îmi plac foarte mult!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca o să ne găsim timp că și eu îmi pun ordine în viață și ea la fel și când o să ne eliberam, o să plec spre Cluj, să stam și la o cafea, să discutam și intre patru ochi. Mi-a plăcut fermitatea și calmitatea, nu e genul de fata care inervine în permanenta. Vorbește doar atunci când este cazul. Pare genul de persoana, de fapt nu pare, este, își susține partenerul.

Fiecare are nevoie de o persoana care să îl șuștină. Era diferita pentru mine, mi s-a părut mult mai speciala și mă amuza că dintr-un pariu, am zis să mă înscriu pentru Xenia, am părăsit emisiunea și am contactat-o pe Xenia. 

Bogdan ar vrea sa mearga pana la Cluj dupa Xenia

Din dialogul cu ea pare că e deschisa spre cunoaștere ceea ce îmi da speranțe.

Nu mă pot arunca, însă îi dam timpului timp chiar daca rămânem în relații bune. Eu tot mă bucur. A fost scurt timpul, eu am fost foarte dezamăgit când a plecat ea. Eu am intrat pentru ea în Casa și ei după doua zile ei au oficializat relația. Ea l-a ales pe Alin după ce s-a despărțit de Radu, am fost foarte dezamăgit pentru că ei doi se aseamănă și știam că și Radu și el au multe în comun în afara de faptul că Alin este mai calm,
a mai spus Bogdan.