Exclusiv! Bogdan Mocanu a vrut să îi pună mâna Biancăi Comănici pe sâni în timpul emisiunii: "Ești nebun, tu ai silicoane?!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2023, 00:25

Bogdan Mocanu, uimit ca Bianca Comanici are silicoane

Sursa: Captură YouTube

Bogdan Mocanu a facut o gafa de zile mari fata de Bianca Comanici cand nu si-a dat seama ca sanii ei nu mai sunt naturali.

Artistul a fost rugat să ghicească busturile din imaginile pe care Bianca Comanici i le-a selectat în emisiunea "Bărbați vs Femei și de foarte multe ori, Bogdan Mocanu a ghicit, însă când spera că o să ghicească și bustul ei pe care, de altfel, fostul concurent de la Puterea Dragostei l-a admirat îndelung, câștigătoarea a doua sezoane a show-ului matrimonial, a fost foarte dezamăgită că partenerul ei de emisiunea nu și-a dat seama că sănii sunt ai ei.

Bogdan Mocanu, uimit ca Bianca Comanici are silicoane

Bogdan Mocanu: "Îmi par cunoscuți, sunt o pereche de sâni...da, ei sunt, drăguți. Cred, făcând abstracție de cine îi poarta, cred că sunt ai Andrei Volos. O să îi deau Passs. Bai, Bianca?! Bianca are silicoane? Ba, eșți nebun? Când ți-ai pus silicoane?"

Cei doi nu ratează nicio ocazie în a se tachina și a se înțepă în fiecare emisiune în care apar împreună.

Însă, dincolo de asta, Bogdan și Bianca se înțeleg foarte bine, fiind vechi cunoștinte din show-ul matrimonial.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bogdan Mocanu si Bianca Comanici se tachineaza de fiecare data in emisiune

Bogdan Mocanu: Te-ai mai și îngrășat în ultimul rand. Eu acum doar îmi fac temele.

Tu nu știai cați ani am? Așa mi-a zis și prietenul meu, bun, bun care mi-a zis că am 23 de ani și am zis, frate, nu am atât. Eu am o scuza, nu stiu când e ziua mamei mele, pe 16 sau 18 august. Eu am zis când e ziua mea, 14 oameni stiu asta. Deja, până la sfârșitul săptămânii, prindeți doua ediții cu ea.

Bianca Comanici: Eu nu văd glumele astea. Aaaa, stai, e de la glume proste. Ah, nu am decât pentru Bogdan! Eu deja ți-am făcut până la mașină. La noi aici se obișnuiește să se facă farse. 

Bogdan Mocanu: "Să n-ai încredere nici în maica-ta când lucrezi cu mine, lucrează pentru mine"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.