Exclusiv! Bogdan Mocanu, prima apariție alaturi de noua lui parteneră. Cine este femeia alături de care a venit însoțit la Gala RXF: "Vedem cum decurg lucrurile"

Autor: Alice Popescu

Cu cine a venit insotit la Gala RXF Bogdan Mocanu

Sursa: Instagram

Cantaretul nu s-a mai afisat demult la bratul unei femei, mai precis de la despartirea de fosta iubita cu care avea mari planuri de familie.

Este pentru prima data când Bogdan Mocanu s-a afișat la brațul unei femeie după separarea dureroasa de fosta iubita. Tânără blonda care l-a însoțit la Gala RXF este nimeni alta decât fosta iubita a lui Yamato Zaharia. Cei doi au fost destul de retrași în declarații și au spus că vor lasă că timpul să decidă daca se vă înfiripă ceva mai mult, cert este că acum sunt aproape la început și nu pot spune cu exactitate daca au sau nu o relație.

Cine este noua partenera a lui Bogdan Mocanu cu care a venit insotit la Gala RXF

Citeste si: Exclusiv! Iancu Sterp, declarații în premieră despre iubita lui, Denisa: "Noi ne știam de opt ani, din liceu, am fost împreună și atunci"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ea este Ema Karter și suntem prieteni, a dezvaluit Mocanu pentru wownews. Eu sunt mai reținut în declarații, a mai spus Mocanu care a recunoscut că a venit la Gala RXF pentru a-l susține pe Zănoagă, ci nu pe Bobicioiu: "Țin la principiile mele, la etica, îmi sunt amândoi prieteni, îi cunosc pe amândoi în egala măsură, însă nu este dragoste în doua luni.

Ce înseamnă dragostea pentru copil?!E aiurea, nu se face asta. Fix pe gagica prietenului sau, s-a găsit?!

Ema Karter, dezvaluiri despre barbatii din viata ei: "Mai inselata ca mine nu cred ca a fost nicio femeie"

Prietena lui Bogdan Mocanu nu a vrut să se pronunțe în aceasta situație, mai mult a fost extrem de discreta, spunând că nu îi cunoaște pe niciunul și își poate da cu părerea.

"Îl cunosc doar pe Bogdan, e drăguț, e de treaba și vedem. Eu nu sunt geloasa deloc, deci e ok. Mai înșelată că mine, nu cred că a fost nicio femeie. Este vorba de Yamato, în fiecare zi vorbea cu alta fata. Nu cred că poate fi mai rău, a dezvăluit Ema pentru wownews.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.