Exclusiv! Bogdan, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Fostul concurent, acuze la adresa foștilor colegi și îl avertizează pe Alin în legătură cu Bianca

Author: Alice Popescu

Bogdan a fost eliminat de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Bogdan vorbeste in premiera despre eliminarea din show-ul matrimonial Casa Iubirii.

Bogdan a fost eliminat la sfârșitul acestei săptămâni de la Casa Iubirii, iar acum face dezvăluiri în premiera pentru Culisele Iubirii despre momentele-cheie din emisiune. Fostul concurent a adus câteva acuze la adresa foștilor sai colegi și spune că atitudinea lor a fost total nepotrivita.

Bogdan de la Casa Iubirii, primele declaratii dupa eliminare

Citeste si: Iancu Sterp a luat poziție în confictul dintre mama Geta, Ileana și iubita lui Culiță Sterp. Fiul cel mic al mamei Geta a fost tranșant: "Fac din țânțar armăsar"

"Unele atacuri mi s-au părut nefondate, de unde și starea de nervozitate. Nu mă gândeam că o să plec, însă la final am acceptat decizia așa cum s-a întâmplat. M-a deranjat conflictul cu Radu, nu mi-a plăcut că a zis că vreau să îi stau lui în ceafa. Am aflat unde are butonul și am apăsat, însă nu am venit niciodată cu un scop în casa. Prieten e mult spus, să fiu cu el.

Daca m-aș întâlni pe strada, l-aș saluta, am bea și o cafea, am rade, dar până la prietenie e cale lunga, ar trebui să petrecem mult timp împreună. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Bogdan il avertiseaza pe Alin in legatura cu Bianca

O prietenie pe care am sesizat-o, este cea dintre Emanuel și Ionut, petrec foarte mult timp împreună.

Am o părere despre prietenia dintre fete, poate Andreea și Bianca, dar daca ar fi de cearta, nu s-ar mai pune problema. Biancai îi place să aibă ultimul cuvânt. La început m-am înțeles foarte bine cu Bianca, doar că pe final am simțit mici atacuri. S-a legat o data de mine în legătură cu sala. Am spus și problema staff-ului și a adus în discuție ea. A încercat să scoață anumite stări de la mine, nu am simțit să îi dau curs.
M-a și votat o data. Nu am înțeles, mi s-a părut nefondat. Nu am înțeles bine, nu a justificat votul. Daca așa a simțit...
, a dezvăluit Bogdan.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.