EXCLUSIV Breaking News: Incendiu pe A3. Traficul este blocat. Politia si pompierii au intervenit

Autor: L.S.
Actualizat: 18 nov 2019, 10:25

O masina a luat foc pe A3, iar traficul este blocat. Politia si pompierii au intervenit de urgenta

Un autoturism a luat foc pe A3 in urma cu cateva minute, iar traficul este blocat. Politistii si pompierii au intervenit de urgenta, la fata locului.

Este vorba despre un autoturism care a luat foc, din cauze inca necunoscute, iar ceilalti participanti la trafic au anuntat autoritatile. In sensul de mers Ploiesti- Bucuresti traficul este complet blocat, iar coloana formata se intinde pe mai multi kilometri.

Se pare ca nu sunt victime, iar cercetarile care se fac in aceste momente la fata locului vor stabili care sunt cauzele si in ce circumstante a luat foc autoturismul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginile de la fata locului ne-au fost furnizate de catre un cititor kanald.ro.

Citeste si: Prima reactie a lui Adrian dupa ce s-a spus ca A MURIT: ce mesaj le-a transmis celor care au raspandit zvonul

Citeste si: E oficial: scade varsta de pensionare incepand de duminica! La ce varsta se iese la pensie

Citeste si: Kanal D a primit Premiul de excelenta pentru performanta financiara, la Gala Bursa

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.