Exclusiv! Bursucu a recunoscut că a mers la psiholog. Vedeta Kanal D suferea de gelozie extremă

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2023, 01:00

Prezentatorul TV spune ca acum s-a lecuit de aceasta "boala", iar psihologul l-a ajutat foarte mult neavand nicio rusine sa apeleze.

Nu a spus doar o data, ci cu fiecare ocazie și nu îi este rușine să recunoască faptul că are romantismul în sânge. Îi pregătește iubitei sale, Andreea, numeroase surprize, exact că în filme, de la cadouri până la flori și cine romantice. Nu mai vorbim de petale de trandafir pe pat, însă odată cu toate aceste detalii pe care și le-ar dori orice femeie în partea bărbatului pe care îl iubește, la pachet vine și o alta trăsătură a Bursucului de care s-a lecuit, spune el.

Este vorba de gelozia care nu îi dădea pace și care îl făcea să aibă adevărate filme în cap, toate fară niciun temei până când a început să meargă la psiholog.

Bursucu a mers la psiholog

"Gelozia este o boala și trebuie tratata, a subliniat Bursucu pentru  wownews. Eu am învățat de la Teo Trandafir și de la psiholog următorul lucru: ce faci în momentul în care te uiți în telefonul partenerului și găsești poza de la ea sau de la el.

Exista doua variante și îi spui facandu-te de kkt. Și doi, nu îi spui și cum trăiești cu asta? În ambele variante este lipsa de respect fata de partenerul tău așa cum e lipsa de respect să vii acasă și să lași telefonul pe silent și să îl întorci. Eu nu am mai pus mana niciodată pe telefon și nu o să pun niciodată. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bursucu, romantic incurabil

Ea s-a lasat greu, este și mai mare că mine cu aproape 5 ani și experiență vieții își spune cuvântul. Eu aveam 25 de ani, ea aproape 30. Ea trecuse printr-o trauma nefericita și cumva era sceptica, nici nu era pregătită pentru o relație. Ea lucra acolo în parcul acvatic, ea sta la Constanta, eu din București, de aia a fost sceptica.

Hai cu vorba, hai cu cafeaua...am zis, am încercat și mi-am văzut de treaba. În noaptea aia, ea a meditat și a doua zi a venit pregătită, a dezvăluit Bursucu despre relația cu viitoarea lui sotie.